Mitt jullov hittills

Hej :) Under jullovet har jag hunnit göra ganska mycket. På julen firade vi hemma hos Anna Linh och Erik. Med små kusinerna. Det var jättemysigt! Jag fick väldigt mycket julklappar. Jag fick pengar, björn borg tofflor, andra tofflor, en plattång, halsband och ansiktsmask. Fick smink också. Sen hade jag ju fått min akustiska gitarr i förskott. Jadu, det var ganska mycket. När vi kom hem sov älsklingen hos mig. På söndagen åkte vi till Avesta och jag köpte min kära Parka Jacka. Den är så varm och mysig. Sen sov jag över hos älsklingen och idag var vi till västerås och shoppade. Jag shoppade lite kläder på Gina tricot, vero moda och JC. Handlade lite tröjor, skjorta och byxor. Nu sitter jag här och försöker rappa med i en linkin park-låt och älsklingen bara skrattar åt mig :') Jag ska nog inte satsa på den karriären x). Aja, nu ska jag väl ta och duscha så ska vi bara mysa idag.

Puss(K)

Bilder från decemberMitt sneda pepparkakshus :PMina kläder som jag ska ha på jul o nyår :)Fjärde advent <3Har äntligen fått mitt körkortstillstånd :D Har väntat i fyra månader på det.

21 December

Hej! I helgen har jag handlat kläder som jag ska ha p julafton och nyår. Idag slutade vi äntligen i skolan. Nu har jag jullov. Idag har jag varit med tjejorna. Vi hade det mysigt. Jag och min älskling har även månadsdag idag. 22 månader! Grattis till oss då :)<3

Tänkte lägga upp bilder från några dagar. Puss(K)