25/7 Grattis mamma :)

Mamma fyller 43 år idag. Grattis till henne! Jag och älsklingen hade varit och handlat blommor som vi gav henne redan igår. Blommorna var från mig älskling och Mathias. Idag kom det massa folk. Det var kul att träffa farmor och farfar igen och att se att de var så pigga :) Vi åt kakor, chokladrulltårta och cheesecake med jordgubbar på. Helt slut är man, för att vädret inte har varit det roligaste. Hoppas vädret blir finare.

Puss(K)

24/7 Äntligen

Äääntligen fick jag träffa min älskling! Han kom runt tjugo i tolv. Vi myste i princip hela dagen. Somnade så skönt i hans famn  och sov bra hela natten.

Puss(K)

23/7 Hemfärd

Hej :)
Vi var på Gotland till klockan sju. Det var regningt så vi var inne hos Sune och spelade neger och president. Båten gick klockan tio över sju. Jag hade shorts och t-shirt på mig så jag frös jättemkt! Jag kunde inte sova på båten men jag var tvungen att lägga mig ner för det gungade så mycket. Vi kollade på postkodkampen. När vi kom till Nynäshamn så messade jag lite med älskling. Sen ringde jag . Jag försökte sova i bilen, trodde jag sov lite iallafall men jag frös så otroligt mycket så det var svårt. Vi kom hem ca halv två på natten, eller senare. Jag packade upp och somnade inte förren tre.

Puss(K)