Hejsan svejsan

Hej :) Idag har vi varit i Avesta på höstmarknad. Vi skulle egentligen till v-ås och kolla på EMD när de uppträdde och signerade men orkade inte. Det skulle vara så mycket folk. Vi åkte iaf till Avesta och det var mysigt. Vi handlade lite godis och älsklingen hittade lite kläder. Nu ska vi bara mysa.

Ha en trevlig kväll . Puss(K)

Det går så fort

Hej! Snart är hösten slut och vintern här. Jag kan inte fatta att det går så fort. Jag kommer lägga ut lite bilder som jag har tagit under hösten om ni är intresserade. Jag går i skolan den här veckan och nästa vecka har vi höstlov. Jag hoppas att vi får tillbaka naturprovet ! Vi har föresten tema dans på gympan och det är jätteroligt.
Kommer uppdatera mer när jag har tid.

Tjingeling (K)

Efter resan

Ni som är sugna på att åka till Tunisien :

  • Det finns mycket billiga saker där som man kan shoppa. Det finns mycket märkeskläder.
    Om ni inte gillar att pruta så håll er till ''fixed price'' butiker. Håll er borta från varor och kläder där det inte finns några prislappar på för det kan innebära prutning.
  • Om man inte vill bli dålig av maten så kan man äta ''bifiform''. Vi åt en tablett om dagen och vi blev inte dåliga alls. Man behöver inte ta något vaccin.
  • Utflykterna vi var på var mycket mysiga. Kom ihåg att om du vill ha något minne från utflykterna så finns det att köpa souvenirer men de är alltid dyra. Det bästa man kan göra är att ta egna kort.
  • Det finns aldrig något gratis. Alting kostar.
  • En dinar är ungefär 5:-
  • Det kan vara bra att kunna franska när man ska åka till Tunisien. Nästan allt står på franska eller arabiska. På hotellen pratar de dock bra engelska men alla kan inte engelska.