Fredag :)

Idag är det fredag. Jag har nyss haft engelska nationella muntigt prov, och det gick jättebra! Vi får se vad jag gör idag. Jag ska iallafall hem till farmor och städa och sen så kommer jag kanske åka med mamma och alla till Avesta och så ska vi äta ute där. Vi får helt enkelt se. Om någon dag så ska jag lägga upp bilderna från mitt påsklov.
Ha de bra :)

Påsklovet

Hej! På påsklovet har jag firat min kompis emma i måndags, sen i tisdags gjorde jag nog inte så mycket. I onsdags åkte jag och hade lite mys med tjejerna. I tordags åkte vi till Stockholm för vi skulle på kryssning. På kvällen där blev det karaoke baren och disco. I fredags så fick vi vara i tallinn lite granna. Vi kollade runt och det var jättefint. På kvällen så blev det karaoke baren och lite disco igen. Men vi lade oss tidigt för vi kom till sverige kl tio idag på morgonen och nu är vi i fagersta igen. Idag ska vi till farmor och fika och äta påskbord. Sen imorgon blire att åka till falun och gratta min lilla kusin som fyller tre år. Det ska bli skoj :) Jag lägger upp bilder sen på det som hänt under lovet. Vi handlade mycket på båten och i Tallinn. Jag köpte sexpack long drink och sen köpte vi tolv pack Bacardi Breezer men jag fick sex av dem. På båten blev det att smaka på lite drinkar så nu har jag druckit drinkar på en bar också ;) haha. Vi fick lysrör med drinkarna som vi hade som armband. Aja, måste dra. Köpte massor av godis också på båten... Vi höres :)
Puss(K)

Lördag 16/4

Hej, idag så har jag och älsklingen varit ute och gått i solskenet och solat på balkongen. På kvällen gick vi på krogen för att Royal Republic skulle spela där. Jag och älsklingen dansade :) Sen när de började spela så stod vi längst fram typ i mitten, men där stod man inte länge. Ställde mig istället på sidan av scenen, där man också såg bra :) Fick tag i ett plektrum när de kastade ut ett typ sist av allt :) Sen när de slutade spela så ville älsklingen köpa en t-shirt och då fick han pengarna som jag hade tagit med för hade inte så mycket kontanter. När de kom ner och skulle skriva autografer så skrev de på älsklingens t-shirt och vi snackade lite med sångaren som jag hade tagit kort med och sen snackade vi med gitarristen. Jag försökte vara snäll och så , sen sa jag att jag hade inget som de kunde signera på så då sa han bara att jag skulle vänta en stund och sedan kom han med ett autografkort som jag fick allas autografer på. Den här kvällen var helt underbar! Älsar dig mest Christoffer Viitala för denna kväll/natt <3