Åker iväg till ett varmare land

Hej! Idag ska jag åka iväg till Vietnam! Känns underbart att få komma iväg. Nu kommer inte jag vara kontaktbar från kl 14 idag till den 16 januari kl 14. Ha det så bra här i Sverige, allihopa! God Jul och Gott Nytt År!
Puss(K)

Avslutning

hej! Idag vaknade jag fem i halv sju och jag började morgonen med att duscha. Nu sitter jag i skolan och vi börjar inte förren halv tio, men orkade inte gå ner på byn från mig. Aja, halv tio börjar vår julavslutning iallafall! Idag är det också min och christoffers månasdag. Idag har vi två år och tio månader! Tiden går så otroligt fort. Igår packade jag iallafall klart allt till Vietnam så imorgon bär det av! Skönt med 30 graders värme, istället för 0 grader... Gud så skönt det kommer bli, men det är ju en stunds resande också. Idag efter skolavslutningen ska jag hem till farmor och farfar och städa noga. Sen ska jag umgås med älskling och sova hos honom till imorgon. Då får jag sovmorgon, för vi ska inte åka med tåget från Avesta förren klockan kvart över tre. Nu ska jag fortsätta att nörda på internet innan vi börjar.

Puss(K)

den 20 december

Hej! Nyss har jag packat, och är snart klar. Nu är det bara 2 dagar kvar! Känns så otroligt skönt att få åka från Sverige. Imorgon är det skolavslutning, och efter det ska jag till farmor och farfar och städa lite, för hinner inte göra det på tre veckor sen. Nu ska jag lägga över lite låtar på min ipod.
Puss(K)