Kikar på One piece ännu en gång

Kollat lite på One piece dräkter ännu en gång. JAG VILL HA! får se om jag köper en men känns så onödigt nu när det snart är sommar, men ändå, de ser så myysiga ut! Jag ska lägga in några bilder på några som jag tycker är snygga.
VILL HA! DEN FÖRSTA FLEECE VILL JAG HELST HA!

Lördag

Hej! I går var jag hos farmor och hjälpte henne att städa, sen så åkte jag och älsklingen och gymmade. jag cyklade bara bort 200 Kalorier eftersom jag cyklade bort 800 kalorier i torsdags så då orkade jag inte cykla så mycket mer. Idag åkte jag hem från Fagersta tidigt för att hjälpa mamma här hemma. Jag ska ha tjejmiddag senare. Det blir lite Vietnamesisk mat sen efterrätt blire Daimtårta och efter det får vi snaska i oss godis och chips till filmer som jag har fixat. Det ska bli så mysigt ! Nu ska jag dra och fixa filmerna. Hoppas ni har haft en bra fredag och lördag.
Puss(K)

Torsdag som är kort

Hej! Nu har jag lämnat in industriella revolutions arbetet och det känns riktigt skönt. Idag ska vi sluta tjugo över tolv. Men det är så segt att vi ska vara ute i snön och leka på gympan. Det känns så himla ovärt. Det är så jävla kallt ute också så jag vill inte gå ut och bara leka. Vet inte mer vad som kommer hända idag. Bara att det kommer bli en riktigt seeg dag. Får se om jag lägger in något mer inlägg senare. Föresten har jag tänkt att jag ska tamefan tatuera mig. Vill tatuera en duva på skulderbladet . Undra bara om jag har mod till mig oh vågar.

Puss(K)