Då har man firat

Hej ! Vaknade vid tio hos älsklingen , sen var jag tvungen att åka hem för att jag skulle hjälpa till med festen här hemma. Alla människor kom ca halv fem och då fick vi förrätt, varmrätt sen efterrätt. Jag fick mycket paket så jag känner mig riktigt bortskämd (A). Jag fick 3500 och lite till i pengar, ett tomas sabo armband, ett SNÖ armband och av älsklingen och hans familj fick jag en Ipod Touch 3rd generation 32 GB. Blev så himla glad! Av Cecilia fick jag en hand som man kan hänga smycken på. Det var jättebra! Som sagt så känner jag mig som en riktig prinsessa just nu. På måndag fyller jag 18 år. Då kommer jag känna mig så glad också. Imon kommer mina kusiner från Grängesberg och firar mig. Får se vad jag får av dem :) Jag är så glad över den här dagen !
Puss(K)
Handen jag fick av Cecilia. Plus armbanden som jag hängt på :)
IPOD TOUCH
Fick rosor av christoffers familj också. Även från farmor och farfar och Helena och Herman.
Som sagt ;) En riktig prinsessa <3

Måndag ännu en gång..

Hej! Gud, jag ville inte gå upp från min varma säng i morse. Men nu är jag iallafall i skolan och har håltmme. Det är så tråkigt att vi inte har kommit i gång med spanskan än. Älsklingen började skolan idag också. Jag hoppas på att det kommer gå bra. Jag saknar honom redan :) Han är den bästa pojkvännen i hela världen! Jag älskar honom så otroligt mycket<3 Idag ska jag hem och plugga svenska. Sen ska jag städa i mitt rum och lite i huset för att vi kommer ha folk över i helgen och då måste det vara rent hemma. I morgon ska jag umgås med älsklingen och gymma. Får se vad jag ska göra mer idag. Kommer säkert prata med älsklingen i telefonen i kväll.

Puss(K)

Lördag hos mormor

Hej! Idag åkte jag, mamma, pappa och älsklingen till Ludvika. Mormor fyller år om två dagar så vi ska fira henne lite. Först åkte vi in till stan och shoppade lite smått. Jag köpte en mörkblå kavaj som var jättefin! Älsklingen köpte en t-shirt och pappa hittade en tröja och en t-shirt. Nu sitter jag här hos mormor. Jag har nyss installerat en ny webbläsare för att hennes explorer inte fungerade. Nu har hon firefox och jag hoppas att hon inte ska få problem med det. Jag ska väl snart hitta på någonting med älsklingen hoppas jag :P Ikväll vet jag inte vad som händer, men det är skönt att bara få vara en helg och ta det lite lungt.

Puss(K)