Jobb

hej! Har jobbat idag först från kl 7 till 12 och nu från halv 5 till halv 9. Det har varit jobbigt, men roligt att ha något att göra på sommarlovet. Nu har jag bara en och en halv vecka kvar av jobb och sen blir det sommarlov!! Gud vad skönt. Hinner iallafall få sommarlov i två veckor typ. 13 dagar iallafall, eller 12 dagar. Det ska bli så skönt att få vara lite ledig också. Nu sitter jag och väntar på att christoffer ska komma och hämta mig här på jobbet. I morgon vill han åka till Borlänge, så vi får se vad man hittar där. Jag kan skriva en liten snutt imorgon också om det finns någe intressant att skriva om det vill säga. Igår efter jobbet kom Johanna hem till mig och vi hade lite mys med film och chips. Hoppas ni har haft en toppen helg! Puss(K)källa: weheartit.com

Jobb

Hej! Har jobbat från kl 7.30 till 11 idag och sen ska jag iväg igen klockan 16 till 20.30. Jag jobbar hela helgen och den känns jobbigt, men man får ju pengar iallafall. Dem hade dragit av skatt av mig den här månaden och jag räknade på att jag kommer få tillbaka ca 6000 från skattepengarna nästa år. Jag ska vila lite mer nu innan jag sticker till jobbet igen. Imorgon ska jag också upp tidigt! Puss(K)

Allsång på skansen

Hej! Tittar på allsång på skansen, och undrar om det bara är jag som tycker hoffmaestro inte alls är bra, iallafall inte denna låt som de spelade på allsång? Aja, har kollat in hotellet som vi ska bo på i Vietnam när vi åker dit. Det ska bli härligt, för stranden såg härlig ut! Har också kollat upp balklänningar som jag ska försöka sätta ihop på något vis så jag får någon balkläning sydd i Vietnam.
Vet inte vad som händer efter allsången just nu. Vi får se.
MUI NE
NÅGON BLANDNING AV DESSA(INTE ALLA) KAN INTE BESTÄMMA MIG!
DET VAR EN TILL BILD MEN FICK INTE UPP DEN PÅ BLOGGEN! VILL HA DENNA FORMEN PÅ KLÄNNING SEN FÅR VI SE EXAKT HUR DET BLIR.