Avesta med mamma

Hej! Idag jobbade jag från sju till ett. När jag kom hem solade jag till halv tre, sen åkte jag och mamma till Avesta, dels för att hämta bilen, dels för att få en mysig tjejdag och shoppa. Jag shoppade ganska mycket (A) jag kan lägga upp bilder på det sedan. Jag shoppade på HM och på Vero moda. På HM shoppade jag en brun stickad tröja som jag lade ut på bloggen tidigare, strumpor, nattlinne och en tunika. På Veromoda köpte jag ett par vita shorts med hög midja, de var jättesnygga! Som sagt lägger jag ut bilder sen. Ska sova snart för ska upp klockan sex imorgon också. Puss(K)

sos gute

Hejsan! Sitter och kollar på SOS Gute, som går i repris, men har inte sett detta avsnittet förr, så kollar på det nu. Jag och Jennifer har bestämt att vi ska rida islandshästar i ingevallsbo i sommar. Vi vet inte hur länge eller vilken dag vi ska rida än, men det får vi se. Vi ska ha en dag som vi bara ska mysa och ha det gött, så ska vi sova också. Det kommer bli supermysigt! Kan lägga upp priser på turridning här efter inlägget. De som har nära till Avesta kan njuta av en turridning i naturen i sommar! Det var så längesedan jag red islandshäst, så det kommer bli roligt! Deras hemsida heter www.ingevallsbo.se och där kan man se turridning, ridläger och annat. Nu ska jag kolla på tv! Sen ska jag sova för jag ska upp tidigt imorgon! Puss(K)
Priser för rida islandshäst!
Turridning
1 timme 220kr
2 Timmar 280kr
3 Timmar 350kr
4 Timmar 460kr


Heldag 700kr

2 dagars-tur från 2350kr
3 dagars-tur från 3800kr
4 dagars-tur från 4900kr
5 dagars-tur från 5900kr

Ridläger
3 dagar 2350kr
4 dagar 3050kr
5 dagar 3750kr
2 dagars läger för barn och föräldrar 1100kr (medtag kvällsmat och frukost)

Källa: www.ingevallsbo.se

liggandes på studsmattan

Hej! Idag vaknade jag och älsklingen av att det var någon som ringde på dörren. Var inga som vi ville öppna åt iallafall. Vi åt lite och sen gick vi till farmor och farfar, där älsklingen hjälpte mig att plocka jordgubbar innan han cyklade iväg. Jag var ute hela dagen och jobbade i trädgården. Nu ligger jag på studsmattan och solar eftersom det tydligen finns sol framme fortfarande. Jag kan inte fatta att det har blivit så varmt som det har varit idag! Jag ska nog ligga här en stund till...
Imorgon blir det att vakna upp klockan sex!! Ska vara på jobbet sju ombytt och klar. Men som tur är det att jag slutar klockan ett så jag får vara hemma resten av dagen och njuta av solen(om det kommer vara varmt). Sen ska jag plugga körteori som vanligt. På torsdag ska jag också börja sju. Då är det jag och Martina som kommer vara ensamma på morgonen! Men hoppas att det kommer gå bra. Då jobbar jag också till ett.
Ha en fortsatt trevlig kväll (K)
källa: www.weheartit.com