Det känns som om det är avslutat snart

Hej! Nu är nästan alla betygen satta. Jag vet några betyg redan. Det känns verkligen som om skolan snart är slut. Sen är det bara ett år kvar innan man själv tar studenten! Satan vad jag längtar.
Puss(K)

Mästarnas mästare avgjort!

Hej! Idag har det varit mors dag. Mamma fick ett ljusfat och lite ljus i present. Vi har varit hos farmor och farfar idag. Nyss avgjordes mästarnas mästare. Brandin, Limpar och Stenmark var med i finalen. Jag har hejat på Stenmark sedan från början , och han vann :) Men det var en riktigt töntig finaltävling som de hittade på. Jag menar, man behövde ha balans och inte alla andra färdigheter. Det blev en utklassning iallafall. Vi har ganska mycket i skolan just nu, men bara nästa vecka måndag, tisdag och onsdag och sen veckan därefter slutar vi på fredagen! Häärligt :D Äntligen sommarlov säger jag bara, och nästa år tar man studenten ;) Längtar först till ett välförtjänt sommarlov nu, sen till vi ska till vietnam i vinter och sen till studenten :)
Puss(K)

fredag

Hej! Idag har jag gjort grammatikprovet i engelska. Det gick bättre än jag trodde det skulle gå. Vi får väl se betyget sen. Fick veta att jag ligger på VG+ på natur och att jag måste göra väldigt bra ifrån mig på det sista för att f ett MVG och det hatar jag för jag ligger ALLTID mellan VG och MVG! efter skolan var jag hos farmor och hjälpte henne städa och sen gick jag och älskling en promenad. När vi kom hem tyckte jag att älskling behövde massage och ansiktsmask så det fick han av mig :) Han har varit så stressad på sistone så han behövde det. Imorgon är det två år och tre månader för mig och min älskling! Jag kommer plugga imorgon och vara ute i det fina vädret(sägs att det ska vara fint väder). Det sägs även att jorden ska gå under, men det tror jag inte på , för det var två år sedan den skulle gå under sist! Aja, ska duscha och mysa med älsklingens familj nu.

Puss(K)