30 November, och vart är snön?

Ja, som rubriken lyder. Idag har 30 november snart gått. Den första december välkomnar vi in, och snön har inte kommit än... Vad ska man säga? Varför har det inte kommit någon snö? Det är bara tre veckor kvar till jullovet. Det känns inte som november/december utan snö. Aja, vi får väl hoppas på att den kommer någon gång iallafall!
Hittade två bilder på hur det var den 30 november år 2010. Otroligt vad mycket snö det fanns då!

Idag har vi startat vår försäljning.

Hej! Idag sov jag till tjugo i tio, sen tog jag bussen kvart över elva till skolan. När jag skulle cykla till bussen så blev jag lite ledsen, för det blåste så mycket så jag var nära på att ramla av cykeln! När jag kom till skolan så åt jag och tjejerna, sen så började vi jobbet med företaget. Det finns så otroligt mycket som vi måste göra! Det är faktiskt ganska så stressigt ibland! Idag har vi iallafall börjat sälja smyckena, och vi har redan fått några beställningar. Nu ska jag packa min väska, för ska sova hos min älskade pojkvän imorgon. Imorgon ska vi även till Stockholm med skolan. Skönt att slippa en torsdag i skolan. Om ni är intresserade av att köpa smycken, kan gå in på www.jelldesignuf.blogg.se :) Puss(K)

tisdag och sång

hej! Idag försov jag mig i en halvtimme, så jag fick skynda mig upp, slänga på mig några kläder och trycka i mig frukost. Jag hann iallafall gott och väl till bussen, som tur var. I skolan har vi haft engelska C och filosofi. Nu har vi internationell ekonomi, vilket är svårt när man måste tänka... Efter skolan ska jag ha solosång, där jag övar inför lucia. När jag kommer hem ska jag plugga, sen kolla på värsta pojkvänsakademin. Imorgon har jag sovmorgon till efter lunch. Det är så skönt med sovmorgon.
Puss(K)