Heeelg

Hej! Igår, lördag så var jag med mamma och pappa till Avesta på marknad. När jag kom hem så pluggade jag körteori, Sen kom älskling hem till mig. På kvällen kollade vi på så mycket bättre och myste med familjen. Idag vaknade vi kl 10... trodde jag, när klockan egentligen var 9, eftersom man skulle ställa om klockan i natt men min klocka på nattduksbordet ställer inte om sig själv. Vi åt frukost för ett tag sen och ska plugga svenska B, körteori och så ska jag o mamma ut o köra idag också. Just nu sitter jag vid nätet med en pluggandes älskling bredvid mig. Det är så mysigt att ha älskling bredvid mig! Han ska iväg o jobba kl ett, så då blir det mkt plugg för min del. Imorgon ska jag, mamma o mathias till vås. På kvällen ska jag på tjejkväll. Hoppas på en bra dag. Får se vad resten av veckan har att bjuda på.
Puss(K)

dans på spanskan (Y)

Hej! Sitter just nu hemma o trögar. På spanskan idag så fick vi lära oss att dansa, så det var en ganska så ovärd lektion. Efter skolan gymmade jag rejält i två timmar, sen när jag kom hem så duschade jag, sen åt jag och efter det så åkte jag ut och körde med mamma, och var ganska nära på att köra över en katt :O Annars gick det bra. När jag kom hem så förhörde min bror mig på spanska, och nu ska kag egentligen plugga äckelfranska, men chattar på facebook istället ;) haha, det går så bra.. Jag hatar verkligen franska grammatiken. Speciellt ALLT. Nu går robinson... Jag kommer inte låta bli att kolla på tven ikväll för sen är det lyxfällan också. Den här pluggkvällen kommer inte bli som väntat, men ska ta o lyfta på franska boken och läsa på. Måste sätta grammatiken någon gång i mitt liv.
Puss(K)

tidig till skolan

Hej! Idag var jag tidig till skolan , för jag åkte med mamma. Nu är Twiilight bokat, den 16 november i Avesta. Det kommer bli så kul, och jag har längtat efter det här sen den förra filmen! Nu har jag snart språk, sen har jag marknadsföring, sen lunch, efter det spanska och sen slutar jag 13.20 :D Känns underbart ! Efter skolan ska jag gymma sen ska jag hem o duscha, kolla upp vilka moment jag har gjort med mamma när jag övningkört, sen ska jag och mamma börja på ett nytt moment.
Puss(K)