Hejsan alla glada!

Hej! Idag är jag glad, för den här veckan kommer gå fort! I helgen så var jag och Christoffer ute och gick typ en mil. Jag fotade också lite med min systemkamera. Det blev mycket fina bilder. Idag så har måndagen gått, imorgon ska jag till tandläkaren innan skolan och sen till solosången och efter det fira min farfar som fyller 90 år :) Sen är vi lediga på onsdag. Det här är en riktigt rolig vecka! I helgen fyller pappa 50 år också, så det kommer bli ett jättestort partaj med massa släkt och vänner. Sen vet jag inte mer vad som kommer hända den här veckan.
Nu sitter jag och kollar på Idol med världens sämsta tv-bild.
Puss(K)

21 September 2011

Hej! Jag har rast just nu. Vi börjar organisation och ledarskap snart. Gillar onsdagar! Just nu sitter Linn bredvid mig och snor filmer. Nyss har jag bokat en studentkryssning. Kan inte förstå att tiden har gått så fort och att man själv snart är student. Det är helt ofattbart!
Idag firar jag och Christoffer två år och sju månader. Jag kan inte heller förstå att det har gått så fort för vårat förhållande. Vi älskar iallafall varandra lika mycket fortfarande som vi alltid gjort.
Vi skulle ha börjat vår lektion för typ 12 minuter sedan, men Lars J är alltid sen :) Ska klippa mig idag också! Jag ska tunna ut håret och klippa det lite kortare. Efter skolan ska jag gymma.
Puss(K)

Skoldag

Hej! Nu ska vi ha lektion i internationell ekonomi, trodde jag skulle hinna blogga, men det gör jag inte. Skriver mer senare :)
Puss(K)