Helg med kalas, marknad,Soran Ismail, party och shopping

Hej! Om ni såg överskriften till texten så såg ni att jag hade mycket att göra i helgen.
fredag: vi var i Falun och grattade min kusin, Albin som fyllde fyra år. Vi fick god mat och blåbärstårta. Albin blev jätteglad över sina presenter som han fick. Jag och älskling åkte hem vis tio tiden för vi var trötta.
lördag: På morgonen/ förmiddagen gick vi på Norbergs marknad, där jag handlade godisremmar, brända mandlar och lite annat skit. Vi åkte på eftermiddagen till Eskilstuna, till hotellet och var där, bytte om och gjorde oss i ordning.
lördag kväll: Vi gick ut och åt på en italiensk resturang som hade jättegod mat, och eftersom att Christoffer hade fått biljetter till Soran Ismail så var det som hans födelsedag som vi firade så då bjöd jag honom på mat. 19.30 började Soran Ismails show och vi skrattade jättemycket! Efter showen fick vi prata med honom och ta kort med honom. Efter det så gick vi till O'learys och drack lite samtidigt som vi åt lite snacks. Sen gick vi till nattklubbet Le grand. Det var en lyxig nattklubb, men vi unnade oss det eftersom att vi inte brukar gå ut så ofta. Det var så bra musik så man ville inte ens gå ut och ta luft! Det blev en maxad kväll.
söndag: Vi åkte till Tuna park för shopping och jag köpte lite kläder (som vanligt kan jag inte motstå). Sedan åkte vi hem. När vi kom hem, så myste vi bara och åt god kvällsmat.
måndag: Ledig dag från skolan. Idag har vi skjutsat Mathias till Avesta och handlat lite på Elgiganten. När vi kom hem beställde vi pizza från det nya stället i Norberg och det var riktigt god mat! När vi hade ätit så kollade vi äntligen på filmen ''The woman in black'', vilken var så läskig så jag nästan sket på mig ett antal gånger. Det var längesedan jag såg en läskig skräckfilm och den här var verkligen obehaglig. Det gjorde dem riktigt bra, så ni som älskar skräckisar ska verkligen se den! Verkligen sevärd! Daniel Radcliffe är en sådan himla bra skådespelare och filmen var verkligen klockren. Man pinades igenom hela filmen, eftersom att man satt på helspänn hela tiden.

Helg och religions plugg

Hej! Igår var jag,älsklingen och hans mor till Västerås. Jag köpte lite kläder, ett grönt linne, en vit tshirt från Ginatricot. Sedan köpte jag en blå tshirt från JC eftersom att de hade värsta REAN. Idag har jag i princip bara pluggat religion. Det gjorde jag igår också. Idag har vi varit ute och gått i en timme. Annars har jag bara pluggat religion men kan allt snart så sen är det bara att repetera. Nästa helg blir det masa saker jag ska göra. På fredagen ska vi gratta min lilla kusin som fyller fyra år. På lördagen är det norbergs marknad plus att jag och älskling ska till Eskilstuna och gå på Soran Ismail som ska uppträda där. På kvällen blir det säkert utgång! På söndagen ska vi åkaren igen och vet ej vad som händer då, men på måndagen och tisdagen är jag iallafall ledig. Det gillas!
Puss(k)

Äntligen förlovade

Angelina Jolie och Brad Pitt har varit ett par i sju år, och Jolie visade upp sin förlovningsring för första gången den 11 april under ett besök på Los Angeles County Museum of Art. Brad Pitt friade till Angelina Jolie hemma i huset den 11 april innan barnen kom hem från skolan.