Myser med familj

Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt för typ alla är sjuka (ont i halsen) (!) så jag kan iallafall knappt svälja. Har dock blivit bättre nu. Vi åt soppa till lunch och vietnamesiskt till kvällsmat. Vi kollade på film "stolen", och tror jag hade sett den förr, men den kanske påminde mig om någon annan film. Senare blir det ost och kex och imorgon ska jag och älsklingen åka till Västerås och shoppa.

Puss(k)

Släkten här och strömavbrott

Hej!
Igår var resten av släkten här och firade jul. Vi åt lunch vid två, sen kom min yngsta moster med familj (Anna Linh, Erik, Ella och Albin). Vi fikade lite vid tre-halv fyra. Då gick strömmen. Vi tände ljus och fortsatte fika. Strömmen var borta i 3 timmar. Alla var hungriga och vi skulle äta vietnamesisk mat.

Vi fick mat till slut iallafall och det blev en bra kväll. Vi tävlade i lag och jag vann inte ;) men fick pris vid prisutdelningen ändå.

Jag fick pengar i julklapp idag och så fick jag och älsklingen en rosa stekpanna och roliga disk trasor av min bror och hans flickvän. Den kommer jag använda mycket!

Puss(k)

Julafton kl 22

Har haft en riktigt bra jul! Vaknade upp med min älskade, firade lite med honom innan jag åkte hem till min familj och syssling, gammelmoster och Roger och firade med dem hela dagen. Fick även ALLT jag önskade mig. Det var som sagt en bra jul.

Nu avslutar jag med en drink, P2 och film på teve :)