Nikon D3100 winter pics

Idag har jag installerat min nya dator som jag fick av mamma och pappa i present. Tänkte lägga upp lite bilder som jag tog i lördags.

Min födelsedag

Hej! Idag är det min födelsedag. Det känns inte som det, för att tiden flyger bara iväg, så det känns som en helt vanlig dag. Nu sitter jag i skolan och väntar på att engelskan ska börja. Efter skolan blir det solosång och sedan ska jag och älskling kanske till Avesta för att handla lite saker på Jysk till vi flyttar.

Puss(K)

19 år imorgon

Hej! Idag har jag varit i skolan och haft alla möjliga tråkiga lektioner. Hade nästan också glömt bort att jag fyller år imorgon. Haha! Hur kan man glömma bort att man själv fyller år? Aja, Snart ska jag försöka ta mig i kragen och börja läsa på engelskaboken ''Of mice and men'', så att man kan läsa ut den innan torsdag. Men av någon anledning så hamnar man på internet. Alltid! Aja, måste tvinga mig till att läsa så att jag inte ligger illa till.
På onsdag ska föresten vi (mitt företag) stå i elevhallen på Brinellskolan och Risbroskolan, så de som vill får passa på att handla av oss :) Smyckena är riktigt billiga, och i mode!
puss(K)
NÅGRA BILDER PÅ MITT FÖRETAGS SMYCKEN(HAR FLER SMYCKEN) :) KONTAKTA MIG OM NI VILL KÖPA, ELLER ÄR INTRESSERADE AV VAD DET KOSTAR :) OBS! DET ÄR IAF UNDER 100-LAPPEN!