Snow white and the huntsman

Hej! Idag har vi inte gjort något speciellt på förmiddagen. På eftermiddagen så kollade vi på bio, på Snow white and the huntsman. Man kunde dock inte få bort ur huvudet att hon spelar Bella i twiilight. Men filmen var bra! Den påminde mig lite om Sagan om ringen, med lite krigande. Jag skulle garanterat rekommendera filmen! Innan vi kollade på bio så var vi och fikade. Då såg vi Rabih, som var med i Idol för tre år sedan. Jag varken kände igen honom eller kommer ihåg honom men det var Cecilia som såg vem det var och när ett gäng tjejer kom fram till honom och ville ta kort med honom så fattade jag. Haha, trög! Men vem kommer egentligen ihåg alla Idolerna under alla åren? Inte jag iallafall. Det var en trevlig dag idag och nu ska jag bara vila och sen sova.
Puss(k)

Midsommar

Hej! Idag har vi firat midsommar här i Stockholm. Vi solade och badade i poolen hela dagen. Åt tårta, drack iskaffe och bubbelvin. Senare åt vi god mat och kollade på film. Filmen vi kollade på heter Spud och det var en komedi. Den var verkligen jätte gullig! Jag gillade den väldigt mycket så den kan jag rekommendera. Det var en mysig film. Han som spelade huvudrollen hade så härlig personlighet och, ja den var bra helt enkelt. Vi åt även ost och kex. Mums! Nu håller vi på och kollar på Big mommas house 3, fast har sett den redan men det gör inget för den är riktigt bra så jag kan gott se den igen.
Puss(k)

3 år, 4 månader med bästa!

Det är idag tre år och fyra månader sedan jag och min älskling blev ihop. Det är även fyra månader sedan vi förlovade oss. Jag älskar honom så otroligt mycket och jag vill dela mitt liv med honom.
Puss (k)