Mors dag

Hej! Idag har jag solat lite och sedan åkte vi hem till farmor och farfar för att fira mors dag. Jag tog några fina kort som jag tänkte lägga ut här och visa er. Efter vi varit hos farmor och farfar har vi slappat och så.
Här kommer bilderna. Klicka på dem för att få dem större.

Saker jag gillade med mello

Det jag tyckte var bra/ roligt ikväll var Cyperns danslåt, skodansen som Malta körde var häftig! Har aldrig skrattat så mycket på något mello än idag till Rysslands låt. Litauens kille när han slet av ögonbindeln och gjorde en volt och började jucka!Det fanns faktiskt många duktiga idag! Loreen var fantastisk som jag redan sagt och håller tummarna för henne och Sverige!

Puss(k)

Eurovision song contest

Hej! Idag har jag bara solat och faktiskt tagit mitt första dopp i Fliken. Nu kollar jag för fullt på melodifestivalen. Vad ska man säga? Känns som man har hört de flesta låtarna redan. Alla låtar härmar alla som är populära just nu. Och så hade vi wannabes på Amy Winehouse och Erik Saade. Irlands bidrag Waterline var även taget från en annan låt, plus falsksång!! Vet inte vart allt tar vägen, men Loreen var garanterat bäst idag! Jag är stolt svensk! Heja Loreen<3

Puss(k)