Mina parfymer!

De parfymerna som jag använder mest är Flora By Gucci, Victorias Secret Love Spell body mist och DKNY. De luktar så otroligt gott! Flora luktade jag på första gången på Kicks, då jag bestämde mig för att önska mig den i Julklapp. Jag kan VERKLIGEN rekommendera Flora för er som gillar söta dofter.
 
Flora
Doften öppnar med friska och sprudlande noter av saftiga röda bär och päron, som övergår i ett blomstrande hjärta. Basen består av patchouli och brunt socker.
 
Detta är min favorit!
 
DKNY
Love Spell
Doftar gott av persika, körsbärsblomma och vit jasmin.
 
Det finns även många, många Victorias secret body mists som jag vill prova! Jag hittade en jättebra sida på internet, http://www.nordicfeel.se där det finns bra priser på Victorias secret! De Body mists som jag har velat prova är:
  • Crystal Kiss-  luktar oemotståndligt gott av uppfriskande vintrig citrus och änglalika liljor. Denna bodymist är fylld med gnistrande diamant-skimmer och närande vitamin E. Uppfriskande formula med mjukgörande aloe vera och lugnande kamomill.

  • Amber romance - Luktar vanilj och amber.

  • Endless love- Ska lukta äppelblom och Ylang Ylang, vad det nu är.

  • Such a flirt - lukt av vit orkidé och stjärnfrukt

  • Mango temptation - En frestande, fruktig doft. Förförs av Mango Temptation, som doftar av exotisk mango och sexig hibiskus. Uppfriskande formula med mjukgörande aloe vera och lugnande kamomill.

Och det finns många fler som man skulle vilja testa! Man vill ju bara ha allihop!
  

Nya träningskläder införskaffat!

Hej! Jag har inte haft tillräckligt med löparbyxor. Nu har jag det! http://www.sportamore.se har 20% rabatt på ALLA ordinarie priser. Jag passade på att köpa 3 par träningsbyxor, så nu behöver jag inte tvätta upp de två som jag har hela tiden, utan kan träna 5 dagar i rad, utan att behöva bry mig så mycket om det. Skaffade mig även en tränings BH och en ny vår jacka, en svart som passar allt. Nu är jag nöjd, och behöver inte köpa nya träningskläder på gud vet när. Jag antar väl att de kommer att hålla ett bra tag i alla fall.
 
Idag är det valborgsmässoafton och jag och älskling ska iväg till V-ås och festa med Johanna och Victor. Det kommer bli riktigt roligt! Nu ska jag packa och klä på mig.
 
Puss(K)
 
 

Skrikande skor

Nu har mina träningsskor stått och skrikit efter mig i en vecka när jag hade mens. Nu är jag på G igen! Den här veckan ska bli hårdträning+massor av plugg. Nu har jag inget att skylla på längre. Dags att rycka upp sig!