It's gonna be the best wedding!

Sitter just nu i solen och läser den underbara boken Allt om bröllop, som jag köpte från ett presentkort jag fick av älsklingens farmor och farfar. Den handlar om allt, exakt hur man ska gå tillväga och sådant, vilket är bra, för jag känner mig så otroligt förvirrad i "bröllopsvärlden". Man vill ju ha det bästa bröllop man kan ha! Som förhoppningsvis händer bara en gång i livet också.

Adrian Lux

Var i stockholm igår med Johanna och såg Adrian Lux på Grönan. Vi hade det jättetrevligt! Åt frozen yoghurt glass, åt god grillbuffe och drack rosevin och cider på Grönan. Hmm.. Jag som inte brukar gilla vin, men det där rosevinet var jättegott! Fastän hela kvällen/natten inte gick som beräknat så var det en upplevelse jag seeeent kommer glömma!

Sång avslutning

Hej! Idag hade vi en liten minikonsert för några personer som avslutning på sången. Innan det så pluggade jag hela förmiddagen och lite av eftermiddagen.

Ska vakna kl 8 för jag ska åka till vås sen Stockholm med Johanna och kolla in Adrian Lux! Det ska bli riktigt roligt. Nu ska jag sova, så godnatt på er!

Puss(k)