Tips!

Ett riktigt bra tips jag har är kalorifri sås eller dressing! De finns på gymgrossisten eller mmsports! De är så goda, och man behöver inte känna skuld över att man äter sås! Jag har original såsen till kött, ceasar dressing och blåbärssirap som är riktigt god till havregrynsgröt! Tokig dag

Idag har jag åkt och handlat med min kompis Malin. Vi åkte först till netto, sedan till ÖB och sist Tuna park! Jag hittade överallt. Jag som har så dåligt lokalsinne, kan inte fatta att jag hittade! Aja, mycket mat blev handlat och på Tuna park handlade jag lite träningskläder (på rea)! Och så handlade  jag några julklappar.

När vi kände att vi var klara så gick vi ut. Vi kollade runt och vi hittade inte bilen! Vi gick runt typ en kvart och letade... Ingen bil.. Jag blev riktigt nervös och frågade Malin: ärligt talat? Kan bilen bara rulla iväg? Kan någon sno den fast den är låst? Vi gick runt säkert fem varv runt parkeringen och ingen bil hittade vi.

Till slut sa Malin: men är vi verkligen på rätt parkering då? 
Jag kollade in i entrén igen... Vi hade gått in där Lindex fanns, och när jag tittade in så fanns dimoda där inne! Vi hade gått igenom fel entré! Herregud! 

Vi gick igenom Tuna park och hamnade på rätt parkering till slut. Det var precis som i en film! Gud vad dumma vi borde ha sett ut när vi förbryllat letade efter den där förbaskade bilen. Det värsta av allt är att jag precis visste vart jag hade parkerat, och så fanns inte bilen där! 

Åh, första och sista gången (förhoppningsvis) som jag tappar bort en bil! 
I lördags

I lördags åkte vi från Fagersta till Norberg. Vi fick vietnamesisk mat som mamma hade gjort. Det är så gott! Vi gjorde inte så mycket mer i lördags. Kollade på tv och fick ostbricka.