Sammanfattning av året som varit

I morgon är det sista december och nyårsafton. Jag kan inte fatta att det är sant! Ett helt år har gått igen. Åren går så fort så man hinner inte med känns det som! Det har hänt mycket i år. Både bra och dåliga saker. De dåliga sakerna har jag haft väldigt svårt med att komma igenom men jag har alltid haft min man hos mig som har funnits där och stöttat mig. 

Detta har hänt i år: 

Ris: 
* farfar dog 
* Rocky blev biten av en annan hund 
* farmor dog 

Ros: 
* var på bröllopsmässan med svägerska

* älsklingen tog examen och fick jobb direkt 

* varit på Avicii 

*vann Eva solo glas på bröllopsmässan 

* skrev på kontrakt för en ny lägenhet och flyttade till en 3:a

* sett min bror tävla i junior SM i powerlifting 

* min bror och kusin tog studenten 

* varit på min kusins dop 

* flyttat till större lägenhet 

* renoverat lägenheten

* fick reda på att jag var gravid 

* firade midsommar med fina vänner 

* fick en ny bil 

* fick en rolig och mysig möhippa 

* jobbade på LSS i sommar igen 

* tränade mycket 

* åkte till Åland 2 gånger 

* gifte mig med världens bästa man 

* åkte till Thailand på bröllopsresa 

* lekt mycket med hunden 
 
* Rocky fyllde 1 år! 

* var på Lady Gagas konsert i Stockholm med Tova 

* lagat mycket vietnamesisk mat 

* förberett för bebisens ankomst 

* umgåtts mycket med familjen 

Jag har säkert varit med om mer än detta men jag kommer inte ihåg exakt allt! 

Helgen som var

I lördags var jag hos Emma och vi hade julklappsbyte och mys med tjejkompisarna. Kollade på 22 jumpstreet och pratade och myste. Jag fick riktigt söta kläder till bebis och de var i riktigt skönt material också! Vi åt hämtmat, lekte med en selfie pinne och bara myste och umgicks. Det var mysigt! 

Älsklingen kom även till Norberg i lördags. Hade saknat honom så mycket!

I söndags så gjorde mamma sushi som vi åt och vi myste framför tv. 

Mellandagsrea i Västerås

God morgon på er! Klockan är nu 5.35 och jag har redan hunnit vara vaken 3 gånger för toalettbesök och nu är jag hungrig! Inte konstigt att man är helt slut tidigt på kvällarna när man vaknar så mycket under natten. 

Igår var jag och mamma till Västerås på mellandagsrean! Det var mycket folk och jobbigt att gå i början men sen tunnade det ut och då blev det roligare att gå runt. Köpte lite saker från julklapps pengarna. Nya kakan på Hemtex + 2 sköna handdukar, en TENS maskin, spjälsängs madrass osv. 

Spjälsängsmadrassen var den ända julklappen som vi önskade och inte fick. Annars fick vi allt vi hade önskat oss. Lite bortskämda är vi.

Nu är ALLT klart och färdighandlat till bebis. Så otroligt skönt! Vill ju ha allt klart innan han kommer och siktade på att ha allt klart till januari. Lite kläder ska tvättas upp och sängen ska bäddas och förlosssningsväskan ska packas klart. Sen är det bara lite småfix som ex. Lägga lammskinnet i vagnen, sätta upp vagnmobilen och koka flaskor kvar. 

Det är även skönt att ha så mycket kläder som möjligt klara. Man orkar ju liksom inte ta sig ut och shoppa det första man gör efter förlossningen. Då vill man ju mest vara hemma och knyta band med bebisen. 

Har även haft mycket förvärkar hit och dit så livmodern tränar på inför förlossningen. Idag är det 50 dagar kvar till BF och blir mer och mer nervös ju närmre vi kommer BF.