Sista dagen som 20 åring

Hej! Jag har haft fullt upp med hund och skola, så jag har inte riktigt hunnit uppdatera än! Jag har pluggat. Idag har jag beställt ett antiskall halsband åt den lilla pälsbollen eftersom han har börjat skälla något så enormt mycket! Det är irriterande när man bor i lägenhet. Vi får hoppas att det fungerar!
 
Idag är det även sista dagen som 20 åring för mig, men det känns inte så speciellt att fylla år längre, huvudsaken är att jag får umgås med mina nära och kära den dagen! När man var liten var det alltid kul att få födelsedagspresenter. Haha! Så känner jag inte längre. Idag ska jag även bada hunden och klippa klor! Önska mig lycka till.

Bröllopsfeber

I fredags kom Jennifer och Inger och sov över tills igår. Det var mysigt!

Igår åkte jag och Jennifer till Stockholm för att gå på bröllopsmässan "bröllopsfeber" i Nacka. Det var riktigt mysigt och roligt! Direkt när vi kom in till mässan så möttes vi av en fontän med saft, en fontän med jordgubbschoklad och en fontän med ljus och vanlig choklad. Vi fick ta mashmellows och doppa i chokladfontän. Vi gick runt hela mässan, kollade på fina klänningar, blev bjudna på bubbel och cupcakes, fick goodiebags med bra erbjudanden osv. Vi träffade en trollkarl som gjorde en egen liten föreställning för oss. Han var riktigt duktig! 

Efter två timmar så var vi nöjda, tog bussen och tunnelbanan tillbaka till stan och gick runt där, åt, fikade och shoppade och hade det allmänt bra, tills tåget gick tillbaka till Eskilstuna igen kvart i sju på kvällen. 

En riktigt mysig dag var det i går och jag är så glad att jag fick dela den med min blivande svägerska och brudtärna! 

Tisdag den 21 januari!

Igår var jag på upprop på Mikroekonomi kursen som jag ska gå fram till sommaren. 

Idag är jag ledig från skolan och tänkte mest ta det lugnt, umgås med vovven och tvätta kläder. Möjligen damma lite här och där. 

Idag är det 1 månad kvar tills jag och älsklingen firar 5 år!! Det är även 10 dagar kvar tills jag fyller 21 år!