Mördarveckan är över

Igår var det den sista dagen på mördarveckan på jobbet. Idag är jag ledig och i morgon jobbar jag eftermiddag. Sedan är jag ledig och har semester i en vecka! Skönt! Men det kommer ändå vara mycket att göra så det blir väl inte semester riktigt. 

Just nu kollar jag på när Rocky försöker fånga en fluga i munnen och kollar även på tv. Jag ska bara slappa hela dagen idag. 

Hektisk dag

Idag var jag ledig från jobbet. Jag gjorde klart festprogrammen till bröllopet, vek ihop 16 st och snörade. Jag gjorde ett program till kyrkan som jag skrev ut 20 stuckna av och har även gjort placeringskort, skrivit ut, skrivit på dem, klippt ut och vikt (57 stycken). Är helt slut i bollen och har hållit på med allt i 9 timmar! Nu förtjänar jag lite teve och bara slappa resten av kvällen/ natten. Börjar jobba klockan 9 i morgon och jobbar till 15, så det är en kort och skön dag som väntar! 


Möhippa

Hej! I lördags hade jag möhippa. Det var riktigt roligt! Vi gick på fiskspa, åt god mat, spelade spel och gick ut på nattklubben. Fick även göra lite pinsamma uppgifter. 

Fiskspa var spännande! Det kändes så konstigt under fötterna när fiskarna kom och skulle nafsa på dem. Det typ vibrerade samtidigt som det kittlades. En härlig upplevelse! Fick även fotmassage och pedikyr också. 

Vid kvart i elva på kvällen så stack vi till upstairs och bara umgicks i trädgården tills alla kom vid 00. Då dansade vi hela natten till nostalgisk musik. Det var riktigt roligt! 

Igår åkte jag med till Fagersta, besökte christoffers farmor och farfar och åkte sedan tillbaka till Eskilstuna igen. 

Idag jobbar jag 7-17 och jag jobbar alla dagar den här veckan, förutom onsdag. 

Trökvecka! 
Längtar tills nästa vecka! Då jobbar jag bara på tisdag och sedan är jag ledig en vecka framåt! Ska åka hem på onsdag och sen gifter vi oss på lördagen! Längtar så!