Spökålder

Hej! Igår "kidnappade" killarna Christoffer för en svensexa. De åkte go-cart och spelade paintball. Christoffer uppskattade det riktigt mycket och han var väldigt glad när han kom tillbaka efter grillkväll. Christoffer blev riktigt överraskad och det är det som är så roligt! 

Igår så hade jag, Tova och mamma skräckfilmskväll och myste. 

I dag efter frukosten gick vi upp till rummet för att vila lite. Helt plötsligt började Rocky morra och skälla. Han tittade på Mathias blåa Buddha. Jag tig ner den från byrån och Rocky var verkligen livrädd för den. Nu när jag ställde upp den på byrån igen så ligger Rocky på golvet, kollar upp på Buddha och vaktar. Haha! Han är verkligen i spökålder just nu. Det är bara så roligt att se hur töntigt rocky beter sig. 

Fredag 27 juni

Igår var det exakt 1 månad kvar till bröllopet! Längtar så! Börjar bli lite nervös. Just nu sitter jag på jobbet på "dö-tid". Har redan gjort allt utom 1 sak på listan och slutar 14, vilket betyder att jag sedan har "dö-tid" igen från ca 10.00-14.00.... Kul.... 

Jag och älskling hämtade ut våra ringar i onsdags. Graverade och klara inför bröllopet. Sedan hämtade vi även en hylla som vi skulle ha i hallen. Vi pyntade hyllan med väggtext och igår så var älsklingen och köpte lådor till hyllan så nu ser det ännu bättre ut. 

Idag ska vi åka till Fagersta och vara där till i morgon. I morgon åker vi till Norberg och är där till söndag, som vanligt. På söndag blir det att besöka farmor och christoffers farmor och farfar. Sen följer Tova med oss hem på söndag och stannar över hos oss någon/några dagar. Det ska bli så trevligt! Nästa vecka jobbar jag fre-söndag så då är jag ledig 1 vecka fram från idag. 

Hänt mycket

Har över huvudtaget inte tänkt på bloggen på ett bra tag nu! Det har hänt så mycket saker så jag har helt glömt bort! Min bror har gått på bal och tagit studenten, jag har haft 2 veckors sommarlov och började sommarjobba dagen efter midsommar. Under midsommarafton hade vi kompisar över. Vi åt god mat, gjorde kransar, lekte lekar, spelade spel osv. Det var riktigt trevligt! 

Sedan har vi även gästlistan helt klar till bröllopet, ca 60 personer blir det! Stort med andra ord. Snart 1 månad kvar till bröllopet bara! Snart ska vi hämta ut de nygraverade ringarna också. Det är lite att stå i! I helgen ska Tova även fixa mitt hår och smink och allt och ska prova allt med klänningen för att se så att allt passar! Ska bli så intressant.