27 mars

Idag har jag vikt tvätt, hängt upp tvätt, tvättat två fulla tvättmaskiner, dammsugit och skurat golvet. 

Vi har även köpt fler flyttkartonger så att vi kan börja småplocka så snart som möjligt. Vi är så otroligt glada eftersom vi fick lägenheten på söder! 

I dag har det även varit 16 grader varmt och sol hela dagen. 26 Mars

Idag fyller älsklingen och hans pappa år. Jag har skrivit tenta och Christoffer har jobbat. När jag kom hem så köpte jag lite fika med mig hem. Sen åkte vi till veterinären med Rocky så nu har han pass och vaccin. Vaccinet räcker i 3 år. Det är skönt. Så nu kan lillen följs med oss utomlands. 

Efter vi var hos vet så fick älskling bestämma vad han ville äta till kvällsmat så då beställde vi mat och tog med hem  och myste. Vi ska snart fika lite och sen läggs oss. 

23-25 mars

I söndags förberedda jag lite mer inför bröllopet genom att göra alla inbjudningar. Sedan har jag pluggat en hel del och igår skrev även älsklingen och jag på hindersprövningen och namnändring som ska skickas in till Skatteverket i början på april. Igår kom även målarna och skulle kolla på väggarna i köket som ska målas om. Vi var även ute med Rocky i det fina vädret. Lekte i rastgården med andra hundar ca 2 timmar. 

I dag ska vi besikta bilen, och gå till veterinären med Rocky för vi har tänkt att vi ska skaffa pass till honom. Efter det måste jag plugga mer.