Besök hos barnmorskan

Idag besökte vi barnmorskan. Vi fick lyssna på bebisens hjärta och så mätte hon min mage, 23 cm i vecka 24+3 vilket var normalt, och sedan fick jag ta blodsockerprov och HB. Hon visade mig järnvärdena från förra provtagningen och jag hade 39 och hon sa att om man hade 60 så var det normalt, så jag fick börja med järntabletter idag. Så nu kommer jag äta blidstillande i 2 dagar till, sen kommer jag äta järn till slutet av graviditeten. 

Vi hämtade även ut en till baby Box idag och vår åkpåse som hade kommit. Åkpåse

Igår köpte vi äntligen åkpåsen som jag har dreglat över ett tag. Den hade kostar 699:- och kostade nu 299:-! Så vi passade på att beställa det. 

Vi kollade även upp blöjor osv och har insett att det blir mycket billigare att beställa blöjor från internet sen när det väl är dags. Får bara se vilken sort som kommer passa bäst på vår lilla kille. Graviditeten vecka 25

Idag när jag vaknade så kom det blod när jag gick på toaletten. Det var ganska mycket blod så jag skrev till Christoffer att vi skulle åka till sjukhuset och kolla upp det. Vi fick åka till förlossningen, där de kunde se att jag blödde från livmodertappen. De kollade hjärtat på bebisen och allt såg bra ut. Jag fick tabletter som skulle stoppa blödningen och var på förlossningen ca 6 timmar eller något. Fick 4 tabletter, sen kollade de med ultraljud hur bebisen låg och om allt såg ut som det skulle. Allt såg bra ut och jag fick åka hem. Nu ska jag äta tabletterna 3 gånger per dag i 2 dagar och får inte anstränga mig alls. Om blödningen kommer tillbaka måste jag ringa förlossningen igen men just nu har det slutat blöda. 

I morgon ska vi på besök hos barnmorskan, som sedan länge har varit inbokat. Får se vad jag ska göra där.