Måndag igen

Igår, söndag åkte vi hem igen till Eskilstuna. Vi packade upp och jag packade ner lite kläder, sängkläder osv till flytten. Vi kommer flytta den 27 maj nu, så det är lite grann vi måste hinna med att packa inför flytten. Pirrigt! Att äntligen äga något eget och att bo nära våra kära kommer bli riktigt bra! Det är så roligt att äga ett eget boende! Då får vi renovera och fixa själva exakt hur vi vill ha det. 

Idag har vi varit och storhandlat på Willys. Willys i Avesta, hemma är dock billigare än Willys här. 

Såg i Avesta att Semper lemolac, som Theodore äter kostar 63 kr i Avesta. Här kostar det lika mycket som på Ica maxi, alltså 69 kr. Ångrar att jag inte köpte ersättning när vi var till Willys i Avesta när vi var hemma och hälsade på! 

Efter att vi hade habdlat på Willys så åkte vi hem och åt lunch. Sedan slappade vi resten av dagen. 

I morgon ska vi packa igen. Måste ju hinna klart till den 27 maj. Det är bara 1 månad kvar nu. Tiden bara springer iväg. 

Veckan som har varit

I måndags åkte vi till Fagersta och umgicks med christoffers farmor och farfar typ hela dagen. Sedan åkte vi hem till christoffers mamma och pappa och umgicks och var i solen.

I tisdags var vi i solen på förmiddagen. Sedan åkte vi till Theodores gammelmoster Yvonne. Efter det så grillade vi på kvällen.

I onsdags åkte vi och hälsade på Theodores gammelfarbror Bo. Där fikade vi och satt i solen och pratade och bara umgicks. Efter det åkte vi till Norberg igen. 

I torsdags så tog mamma ledigt halva dagen från jobbet. Då åkte vi till Avesta och åt lunch där och shoppade. Theodore fick fina saker av sin mormor. När vi kom hem så umgicks vi mest och åt vietnamesisk soppa! 

I fredags så var Tova i Norberg också hela dagen och umgicks. Hon försökte färga mitt hår ljusare men det gick inte så bra. Efter det blev det entrecote och fredagsmys. 

Idag har vi varit på Norbergs marknad. Vi promenerade ner på byn och frestades lite av synen på vårt nya boende. På marknaden köpte vi ren -, hjort -, och älgkorv. Vi köpte även remmar och brända mandlar. Det vi alltid köper när vi går på marknad. Vi träffade även lite folk som vi känner. Det var roligt. Efter marknaden gick vi tillbaka och åt lunch och fikade med jordgubbar. Sen åkte vi till Fagersta igen. 

Nu sitter vi i soffan och umgås (värst vad social jag är som bloggar). I morgon eller på måndag åker vi hem till Eskilstuna igen. Då blir det att packa, packa, visa lägenheten och sedan packa mer. Vi fick tillgång till vår nya lägenhet tidigare så nu måste vi skynda oss lite mer med flyttpackningen. 

Förra helgen

Jag har fullt upp med vardagslivet som småbarnsförälder. 

Fredagen förra veckan var vi hos barnmorskan och då vägde Theodore 6,5 kg. Efter det åkte vi hem och packade och efter det åkte vi till Fagersta och umgicks och lämnade hunden. Sedan åkte vi till Norberg och sov där. 

Lördagen förra veckan var vi på min mosters bröllop. Jag och Tova sjöng. Det var ett riktigt fint bröllop! Efter det åkte vi till hotellet och checkade in. Sedan åkte vi till festlokalen. 3 rätters middag och dricka till. Efter middagen så serverades det drinkar och liveband spelade. Vi åkte dock tidigare tillbaka till hotellet eftersom vi hade Theodore med oss. Vi bodde på clarion collection och Theodore fick en söt bok därifrån.

På söndagen åkte vi tillbaka till Norberg.