Veckan som har varit

I måndags åkte vi till Fagersta och umgicks med christoffers farmor och farfar typ hela dagen. Sedan åkte vi hem till christoffers mamma och pappa och umgicks och var i solen.

I tisdags var vi i solen på förmiddagen. Sedan åkte vi till Theodores gammelmoster Yvonne. Efter det så grillade vi på kvällen.

I onsdags åkte vi och hälsade på Theodores gammelfarbror Bo. Där fikade vi och satt i solen och pratade och bara umgicks. Efter det åkte vi till Norberg igen. 

I torsdags så tog mamma ledigt halva dagen från jobbet. Då åkte vi till Avesta och åt lunch där och shoppade. Theodore fick fina saker av sin mormor. När vi kom hem så umgicks vi mest och åt vietnamesisk soppa! 

I fredags så var Tova i Norberg också hela dagen och umgicks. Hon försökte färga mitt hår ljusare men det gick inte så bra. Efter det blev det entrecote och fredagsmys. 

Idag har vi varit på Norbergs marknad. Vi promenerade ner på byn och frestades lite av synen på vårt nya boende. På marknaden köpte vi ren -, hjort -, och älgkorv. Vi köpte även remmar och brända mandlar. Det vi alltid köper när vi går på marknad. Vi träffade även lite folk som vi känner. Det var roligt. Efter marknaden gick vi tillbaka och åt lunch och fikade med jordgubbar. Sen åkte vi till Fagersta igen. 

Nu sitter vi i soffan och umgås (värst vad social jag är som bloggar). I morgon eller på måndag åker vi hem till Eskilstuna igen. Då blir det att packa, packa, visa lägenheten och sedan packa mer. Vi fick tillgång till vår nya lägenhet tidigare så nu måste vi skynda oss lite mer med flyttpackningen. 

Lämna en gullig kommentar?: