Fredag och biokväll

Under veckan har jag haft mycket värkar till och från. Torsdag var värst. Men hade fortfarande inte regelbundna värkar men jag hade värkar under natten till fredag också och sen var de som bortblåsta på förmiddagen. Vi åkte till åhlens och handlade det allra sista till bebis. Vi hade 20% på ett helt köp som vi inte hade använt än. Foglossningen var inte alls rolig idag. Den var hemsk men vi åkte ändå till Ica och handlade. På kvällen vid halv sju gick vi på bio. På Jönsson ligan. Vi använde vårt presentkort som vi fick av svärföräldrarna. 

Filmen var förvånansvärt bra! Brukar inte vara ett stort fan av svenska filmer men denna var riktigt bra! Mycket skönt och jag skrattade hur mycket som helst. Mannen uppskattade också filmen mycket. Klockrena skådisar, varav Torkel som Harry passade  honom som handen i handsken! 

I morgon ska svärföräldrarna, mina föräldrar, min bror och Tova komma hit och fira mig! Kan inte förstå att jag fyller år. Tiden går så fort! 22 år blir jag. 

I morgon eftermiddag/ kväll ska vi gå ut och äta för vi har bokat bord och tidigare ska vi fika. Jag har bakat tårta. Ska bli spännande att smaka.

Tog dock bort bananerna och hade choklad över istället då jag tänkte lite för mycket med "gravidhjärnan". Bananerna blir ju äckliga... Haha! 
Härliga helg

I fredags jobbade Christoffer eftermiddag och jag plockade lite hemma och gjorde hallonpannacotta. 

Igår kom mamma, mina mostrar, kusiner och Tova hit. De lurade hit min moster på möhippa. Vi åt lätt lunch och sen hade vi bokat dans till henne. Vi dansade jazz. Vi värmde upp och sen gick hon (läraren) igenom en koreografi som vi övade flera gånger och sen fick visa upp i slutet för henne.

Min moster uppskattade det väldigt mycket och tyckte det var riktigt roligt! 

Efter det gick vi hem och duschade och bytte om, sen åt vi 3 rätters middag. Förätt toast Skagen, varmrätt kycklingfile och fläskfile med potatisgratäng och efterrätt hallonpannacotta. Allt var riktigt gott! 

Efter det blev det sminkning osv sen ett spel och efter det singstar innan vi gick ut på nattklubb. 

Jag var helt slut när vi hade kommit hem. Och idag åkte alla hem igen och min moster var mycket nöjd över gårdagen. 

Idag jobbar älsklingen kväll igen och jag tar hand om tvätt och sen ska jag bara vila. 

Gravid vecka 37

Nu har över 90% gått av graviditeten! Nu är det inte långt kvar. Bebis kan komma när som helst. Skönt att redan ha allt förberett nu. Har ont i hela kroppen och är fortfarande förkyld! Så nu vill jag bara bli av med allt. All extra tyngd runt magen som gör att ryggen går sönder, som gör att fötterna blåser upp som stora bollar.