Renovering hos mamma och pappa

Hela förra veckan så renoverade vi hemma hos min mamma och pappa. Vi målade om vardagsrummet och slipade samt grundmålade trappen så jag har haft fullt upp. I helgen så firade vi mamma som fyllde år. Jag gjorde red velvet cake med creeme cheese frosting och jordgubbar. Mamma älskade den tårtan. 

På söndagen så var mamma och pappa barnvakt några timmar. Då var jag och Christoffer ute och åt och firade vår första bröllopsdag. 

Den här veckan har vi firat Ella och åkt till Falun. Jag och mamma har varit i Avesta och shoppat och Christoffer har haft feber. 

Idag så har jag, Tova och Anna Linh övat lite inför i morgon och så har vi ätit lunch hemma hos mamma och pappa. Nu är vi hos svärföräldrarna och ska äta middag. 

I morgon är det dop. 


Renovering

Som ni vet så håller vi på att renovera för fullt här hemma och vi har (jag har) mycket planer på att få det fräschare och finare. Vi har fått hjälp med att byta tapet i vardagsrummet, att lägga golv i hallen och sätta upp renoveringstapet i hallen. Igår kom Tova och vaktade Theodore så att vi kunde måla listerna. De var sådär äckligt gulvita, men nu är dem kritvita. Riktigt fräscht. 

Jag har även planer på theodores rum och vi ska även fixa till dörrarna och så småningom fixa till köket. Det finns lite grann att göra men vi fixar lite i taget så blir det bra till slut. 

Helgen

I lördags var vi med Johanna och Victor till Eskiln. Där spelade vi minigolf och jag överraskade mig själv med att slå ex antal spikar. 

Efter att vi hade spelat minigolf så var vi med på musik krysset. Det gick ganska bra faktiskt, och så åt vi mat också. Det var en mysig eftermiddag/ kväll.