Veckan

Den här veckan har vi handlat massor. Renoveringstapet är en av sakerna. Vi fick hjälp med att få upp den i hallen idag. Vi ska åka till Västerås i morgon och handla ännu mer men det kommer bli så bra till slut i hallen. 

Jag handlade även en ny kakform så nu kan jag baka tårtor dubbelt så snabbt. Ska experimentera lite med tårtor så att jag själv kan baka på födelsedagar osv. 

I helgen kommer min moster och mina kusiner till oss och hälsar på. Det ska bli så mysigt! 

Midsommar

Idag har vi firat midsommar med kompisar. Det var mycket trevligt. Vi åt regnbågstårta med ahlgrens bilar fluff och créme cheese. Det var gott. Vi åt även sill och potatis, och kallskuret med potatissallad. Det blev även jordgubbar och glass till efterrätt. 

Efter maten tävlade vi i en musik intro tävling som Johanna hade gjort. Sen spelade vi med andra ord och kvällen avslutades med singstar, i party mode. Det var riktigt roligt! 

Jag har tyvärr inga bilder att dela med mig av eftersom det bara var mina kompisar som tog kort. 


Renovering

Vi har haft fullt upp här hemma så har därför inte hunnit uppdatera bloggen. Vi har rivit ner tapeterna i hallen, målat lister och satt nytt golv. Sen kommer det upp nya tapeter, en garderob med skjutdörrar osv. Kommer bli riktigt fint när det väl är färdigt! 

Det är så roligt att hålla på när vi äger lägenheten själva. Sen ska vi göra i ordning Theodores rum också. Blir en tripp till Ikea i slutet på månaden ser det ut som just nu. 

Igår fyllde Theodores farmor och gammelmoster år så då åkte vi till Fagersta och firade dem. Vi fick mycket god mat och tårta. 

Idag har vi varit på BVC här i Norberg och Theodore väger 7990 gr! Snart spräcker han 8 kg gränsen.