Theodore 6 veckor

Idag blir Theodore 6 veckor gammal. Igår var han på BVC och vägde då 5,5 kg och var 57 cm lång. 

Jag har jobbat och tagit hand om Theodore så jag har inte hunnit med så mycket bloggande. 

Idag kom även Theodores inbjudningskort till dopet. Dopet blir den 1 augusti för det var det enda datumet där det fanns en ledig lokal att vara i efter dopet. 

Idag fyller även Christoffer år och det firar vi med att beställa hem mat istället för att äta på resturang. Kommer även bli tårta ikväll. 


Theodore 5 veckor gammal

Idag har jag jobbat på eftermiddagen då Theodore inte lät mig jobba innan. 

Han är 5 veckor idag och när Christoffer lade honom på magen i soffan för att jan skulle träna nacken så rullade han runt från mage till rygg! Våran duktiga lilla pojke! 

Jag tänker avslöja hemligheten nu. Var beredda för nu kommer den... Trumvirvel.... Christoffer har fått jobb i Avesta så vi kommer flytta "hem" igen i juni. 

Vi känner att vi inte har något här som håller oss kvar och vi vill komma närmre familjen nu när vi har barn. Blir mycket lättare med barnvakt och så kommer Theodore få ett helt annat, starkare band till alla. Vi kände att det var rätt. 
Härliga lilla barn

Theodore hade en skön stil idag när han satt i baby sittern medan mamma jobbade. 

Nu på kvällen hade han även en rolig liten frisyr. Håret stod åt alla håll och kanter. Älskade barn! Han var dock lite halv tjurig på den sista bilden eftersom han var hungrig.