Flytt

Jag har inte hunnit blogga så mycket på senaste tiden på grund av flytten till Norberg. 

Alla i familjen mår bra. Den 25 maj åkte vi till Norberg och jag, Theodore och Ricky stannade kvar tills det stora flyttlasset gick. Christoffer åkte till Eskilstuna och kom efter flyttfirman till Norberg den 27. Sen har vi haft fullt upp alla dagar nu med uppackning osv. 

Igår gjorde jag fläskfile i ädelostsås och bjöd hem föräldrarna, bror, brors flickvän och svärmor på middag. Det var mysigt.

Idag har vi mest myst och firat mors dag. Det är min första mors dag och jag fick blommor av Christoffer. Sen åkte vi (eftersom det regnade) till mamma och pappa. Där blev vi bjudna på saffrans pannkaka och entrecote. Jag och Christoffer fick lite egentid för varandra i bubbelpoolen och sen åkte vi hem igen. 

I morgon är det måndag igen. Christoffer har semester till 1 juli så nu har vi en månad tillsammans. 

Nu bor vi i Norberg, i en bostadsrätt så vi ska väl bo in oss. Varm dag

Torsdag den 21 maj: 
Idag var det riktigt varmt ute. 25 grader i solen. Shorts och t-shirt väder. Vi tog en promenad hela familjen till vilsta hundbad. Satte oss ner i gräset och åt glass. Efter det så badade Christoffer Rocky i sjön. Jag ammade Theodore i det fria, sen gick vi hem igen. På kvällen så var Christoffer på after work med jobbet och Theodore var omöjlig hela kvällen. Jag tror att han går igenom en utvecklingsfas igen. Han är så grinig av sig ibland. Han blir lätt övertrött. Vissa dagar är såklart värre än andra. Jag hann inte äta förrän Christoffer kom hem vid 22. 

Att vara småbarnsförälder är ganska jobbigt ibland men det är det bästa som har hänt oss. 

Bebisdate

Onsdag 20 maj: 
Idag vaknade jag och Theodore tidigt, fixade oss i ordning och väntade på Sabina, en mamma från Strängnäs, vars dotter föddes samma dag som Theodore. Vi har ofta pratat om att vi ska träffas och äntligen blev det så. 

Dem kom hit vid 10. Bebisarna fick titta på varandra. Det var riktigt roligt att se reaktionen. De log mot varandra och tittade med stora ögon. Theodore var mest intresserad av att titta upp i taket och suga på sin hand. Tjejer är inte prio nummer ett just nu iallafall. 

Efter en stund av prat och matning så gick vi ner på stan och kollade i affärer. Tiden flög iväg. Vi gick tillbaka och sen åkte dem hem lite över 13. Vi trivdes mycket bra i varandras sällskap! När vi har flyttat, kommer vi träffas fler gånger.