Avslutade samarbeten

Idag har jag avslutat 2 samarbeten och fått riktigt fina saker. Både sweetmini och ekokul hade tävlingar om presentkort på mammasidan på Facebook. 

Idag har vi varit på vårdcentralen med Theodore för att han varit förkyld i 5 veckor snart men läkaren sa att det var normalt och inget farligt med det... Men har har det ju jobbigt med andningen på nätterna... Fick inget emot det iallafall... Aja vi får stå ut, stackars pojke. 

När vi kom hem så myste vi framför tvn. Jag fixade några nya samarbeten osv. Jag tänkte ta upp granen idag men gjorde inte det. Den får vänta till andra eller tredje advent. 

Mamma kom förbi en liten sväng också efter att hon hade slutat. 

Och nu på kvällen fick jag välja lite saker som jag ska få som tack för samarbeten. 

Från Sweetmini Det är matlåda, flaska och 2 burkar. 

Från ekokul En träbil och en trumma

Julmarknad

Idag har vi varit på Norbergs julmarknad med svärmor och svägerska. Marknaden är liten och det brukar ändast finnas ett fåtal stånd men det är mysigt att gå ändå. 

Jag hade sett fram emot mandelringarna från elsas som skulle säljas men 200 stycken tog tydligen slut på 10 minuter. Så otroligt synd att vi inte hann köpa några! 

Vi köpte med oss fika från Needs och fikade när vi kom hem. 

På kvällen så bakade jag Rocky roads och chokladfudge. Sedan lagade jag en maträtt som heter "favoritkyckling" som är ett recept ur häftet vi fick på matlagningskursen. 

Nu har vi precis ätit och Theodore har fått sin medicin. Nu ska vi bara mysa och sen gå och lägga oss. 

Just nu har jag 3 tävlingar igång i gruppen mammor 2015, så om ni är medlemmar där, passa på att tävla. 


Första advent

Jag vaknade 8 och Theodore 8.30. Vi myste lite, han fick välling och sedan somnade han om.... Jahapp... Då var det bara för mig att gå upp för jag kunde inte somna om. Jag tänkte: 
Nu får jag väl gå till vardagsrummet och se om det finns några värmeljus till adventsljusstaken.... Går med trötta steg till vardagsrummet, kollar ut genom fönstret, kollar på hyllan där värmeljusen ligger.... MEN! Kollar tillbaka till fönstret... DET SNÖAR JU! Morgonen blev så mycket bättre! 

Nu sitter jag här vid köksbordet och myser. God frukost, första ljuset är tänt och snön ringlar ner utanför.