Leos lekland och Ikea

Igår åkte vi till Leos lekland och busade. Den här gången var jag inte höggravid och kunde lättare vara med och leka. 

Vi åkte rutschkanor, spelade fotboll, lekte i bollhav osv. Theodore äskade bollhavet men tyckte att rutschkanan var lite läskig. 

Efter Leos lekland så åkte vi till Erikslund och shoppade på Ikea och Lindex. Sedan åkte vi tillbaka till Norberg. Min moster kom och hämtade dem igår kväll och mamma hade hämtat mat från vietnamesiska restaurangen som vi åt. 

Kusinmys

I tisdags kom Ella och Albin hem till oss, mina kusiner. Vi gick en promenad till Ica , och sen på cykelbanan och hem. Jag lagade pannkakor till lunch och då kom min bror och hans kompis och åt också. Efter det gick jag, Ella, Albin och Rocky till änderna (Theodore åkte vagn).  Vi hade med oss en varsin påse med bröd som vi tog fram. 

Vi viftade med påsarna och försökte locka upp dem på land. Änderna här är så pass vana med människor så det är så roligt att mata dem för då kommer dem upp och följer efter. Barnen tyckte att det var lite läskigt, men roligt.

Efter det så gick vi en runda med Rocky igen och när vi kom hem så sov Theodore som en stock i vagnen. Han fick sova ute så tog jag ner babyvakten så att jag kunde hålla koll på honom. 

Vi fikade och spelade monopol junior. 
Sen kom mamma och hjälpte mig att ta ut Rocky och Theodore igen eftersom han fortfarande var trött. 

Då passade jag på att laga tacos. 
På kvällen så spelade vi skipbo och åt tacochips. 

De sov över hos oss till igår. Theodore fick en söt liten Bibbi (en av babblarna) av dem. 


22 oktober

Nu har jag inte bloggat på länge... Igen! 

I helgen var vi till Grängesberg och firade min kusin som fyllde 18 år. 

Vi har inte gjort så mycket hemma utan bara varit och umgåtts mest.