Dag 6 på c9

Idag är det dag 6 på c9, jag har inte gått ned så mycket mer men centimetrarna fortsätter att rinna av. Otroligt!

Igår så var Christoffer till Uppsala och hälsade på hans farfar som nyligen blivit opererad. Jag var hemma med Theodore.

Idag ska jag jobba hela dagen och i morgon med, sen vet jag inte vad vi kommer hitta på när jag kommer hem emellan på jobbet. Bara vila antar jag.

Theodore har haft en riktigt jobbig period igen (läs ca 1 månad) där han sover otroligt dåligt på nätterna....

Och vad ska vi göra? Jo skriva upp alla gånger han vaknar under natten? Hur tror dem att man ska klara av det? Ta upp mobilen eller ett block varje gång han vaknar och skriva upp tiden? Man är ju så borta så att man varken vet ut eller in....

Tillbaka

Nu är jag tillbaka på bloggen. Under sommaren har mycket hänt och jag har jobbat mycket också, därav att jag inte har bloggat så mycket.

Jag har fullt upp med att planera julkalendern i gruppen "mammor 2015", har fullt upp med både jobbet på Forever Living samt jobbet på LSS.

Men nu är jag tillbaka och kommer fortsätta blogga om vardagen, tipsa om olika saker och så vidare.

Theodore har haft feber i några dagar nu och varit jätte mammig. Men idag (hoppas jag) har febern försvunnit. Nu får vi hoppas på att han håller sig frisk.

Det enda som har varit speciellt under sommaren är att vi åkte till Stockholm och sov över där två nätter. Vi var på Skansen och så shoppade vi på Mall of Scandinavia.

Vi har även varit på Furuvik med theodores farmor och farfar och myst (vet inte om jag har skrivit det innan)

Jag har även börjat sy kläder under sommaren. 2 par byxor har jag lyckats få ihop och nu håller jag på med en T-shirt.

Jag har även börjat med c9 igen och är nu på min 4 dag och det går hur bra som helst!