Gott nytt år

Klockan är snart 00 och det är snart ett nytt år, 2017. Jag som precis har blivit van vid att skriva 2016. Haha! 


Idag har vi varit hos svärföräldrarna och firat in det nya året med god mat. Nu sitter vi och väntar på 00 slaget och Theodore är fortfarande vaken. Vi ska sova hos svärföräldrarna för i morgon ska vi till Christoffers farmor och farfar och fira hans farmor som fyller år. 

Det här året har gått så fort och det har hänt så mycket! Vi har varit med om en hel del och Theodore har utvecklats jätte mycket! 

År 2017 ser vi fram emot gladiatorernas premiär på tv den 7 januari, Theodores 2 års dag, många samarbeten och nya dörrar öppnas, att jag börjar plugga, resan i sommar och mycket mer. Bring it on! 

Gott nytt år! 


Fynd!

Fyndade idag en orange pico jacka till Theodore idag till våren! 324:- (ordpris 899:-) ! Gjorde samma fynd i somras! Är så glad över att jag lyckades den här gången också. Dem tar slut jättefort! 


Det blev en storlek större så att han kan ha den till våren! Nu är det bara vindjacka/ skaljacka som saknas! Sedan är han kittad för vår och sommar också.

Plugga och prov

Jahaja... idag gjorde jag testa dig själv 1 gång och sedan provet... fick 10/12 poäng... detta med en unge som stod bredvid och pratade med mig och bajsade... är det meningen att det ska vara så här enkelt? ligger långt före i planeringen då provet skulle vara inne på onsdag, men vad gör det? Mer tid åt att plugga för det tredje provet. 


Haha! Hur kommer det sig att Theodore kan sitta så fint och kolla på ipaden men så fort jag ska göra prov kommer han och ställer sig vid mig och väsnas, för att sedan efter provet är klart gå och kolla på ipaden igen.... ungar!