Lota bilvård i Västerås

Lota bilvård i Västerås erbjuder många olika behandlingar för din bil. Man får även en ’’lånebil’’ under tiden som man har sin bil hos dem på behandling, utan några extra kostnader.

Lota bilvård erbjuder rekond. Rekond är när de gör rent bilen både på utsidan och på insidan. De vaxar även och polerar bilen på utsidan så att den ser ny och fräsch ut. Både utvändig tvätt och invändig tvätt.

På den utvändiga tvätten så avfettas bilen, hela bilen tvättas för hand, kaross och hjul tvättas och sedan putsas bilen och torkas efteråt. 

På den invändiga tvätten så tvättas hela klädseln, dörrar, förvaringsfack osv. Sen så tvättas bagageutrymmet, alla mattor tas ut och tvättas osv. Hela bilen får en total makeover helt enkelt. Här kan du läsa mer om rekond på Lota bilvård. 

De erbjuder även lackskydd. Lackskydd är en behandling av bilens yttre, där en behandling skyddar bilen från föroreningar, UV-strålning, och annan smuts. Lackskyddet gör att lacken på bilen får en hård yta, och även en fin glans. Lackskydd kallas även för lackförsegling. Lackförsegling är bra om du vill få en lättskött bil som blir enklare att hålla ren, om du vill få ett långvarigt skydd, upp till 5 år och om du vill att bilen ska få ett bättre andrahandsvärde. Här kan du läsa mer om lackskydd på Lota bilvård. 

Det sista som Lota bilvård i Västerås erbjuder är däckbyte. Vilket kan vara bra om man inte orkar, vill eller kan byta däcken själv. Det kan även vara bra att få hjälp med däckbytet då det är svårt att få till balanseringen av däcken om man byter däck själv. Därför erbjuder dem även balansering av däck och även hjultvätt vid däckbyte, samt så går dem igenom så att det är rätt hjulinställning såklart. Allt för att göra det mer prisvärt och lyxigt för kunden. Här kan du läsa mer om däckbyte på Lota bilvård.

Om du vill att din bil ska få de lyxigaste behandlingarna till de bästa priserna och om ni även vill få ut det mesta ur priset så ska ni åka till Lota bilvård. De har tänkt igenom att som har ett värde för kunden och bilen och sedan slagit ihop det till de allra bästa priserna. Stamkunderna får även 15% rabatt på priserna.

 

 
 
 
 
1 Sara:

skriven

Usch vad tråkigt det blivit här med all reklam men antar att du tjänar pengar på det :(

Svar: Ja, precis. Jag har mammapeng och får tyvärr inte mycket av det, så därför väljer jag att göra det här men jag kommer även att fortsätta skriva vanliga inlägg också.
Linh

Lämna en gullig kommentar?: