Snöröjning med hjälp av Allriv

Nu är snön här och många orkar inte få bort all snö själv. Jag vet att många äldre behöver hjälp med snöskottning, snöröjning eller takröjning.

Att äga ett hus kan ibland vara slitsamt men om det finns någon som kan hjälpa till med allt jobbigt runtomkring så underlättar det mycket.

 

Allriv är ett företag i Stockholm som hjälper till med trädgårdsarbeten, rivningsarbeten, snöskottning, snöröjning och takröjning.

 

Jag kommer mest skriva om det som är mest aktuellt just nu. Allt inom snöröjning osv.  Allriv erbjuder under vinterhalvåret:

 

Snöskottning: De hjälper till att skotta på både små och stora ytor.  De har jour och är snabbt på plats när hjälp behövs. Det kan vara allt från att skotta snö från garageuppfarten till att skotta en gång till brevlådan. Allriv har licens i ’’Skotta Säkert’’, vilket innebär att de garanterar kunden personal med rätt kompetens, rätt utrustning och frätt försäkringar för att utföra snöskottningsarbetet på bästa möjliga vis.

 

Takskottning: Om det har snöat mycket och taket inte kan hålla upp vikten ordentligt så kan man få hjälp med takskottning. Det smartaste är att ringa professionell hjälp då taket lätt kan rasa in om det blir för mycket tyngd på det. Allriv har licensierade takskottare som gärna hjälper till.

 

Snöplogning: De använder sig av en snöslunga, skyffel, snöraka eller släde vid snöarbeten. När det gäller snöplogning av större vägar så används maskiner. Snöplogning kräver oftast en lastbil som är försedd med en snöslunga eller en snöplog.

 

Grusleverans: Om du någon gång skulle behöva grus, sand eller jord så kan du kontakta Allriv så levererar dem det direkt till dörren.  Dem levererar allt med tippbil, som tar upp till 1,6 ton. De erbjuder säkra, effektiva och snabba leveranser av dessa produkter.

 

Halkbekämpning: När snön är undanröjd så är det viktigt att förebygga vägen så att den inte blir hal. Det är säkrast för alla. Allriv erbjuder halkbekämpning i form av ett miljövänligt och högeffektivt is- och snösmältningsmedel.  Det är den bästa produkten för dem som gärna vill undvika halkbekämpning med sand och salt. Alla ytor som behandlas med medlet hålls rena.

 

Om ni bor i Stockholmsområdet och behöver hjälp med snöskottning, snöröjning, halkbekämpning osv så kan ni gå in på Allrivs hemsida och läsa på mer om dem. 

 

 
 

Lämna en gullig kommentar?: