Min födelsedag

I natt hade Theodore över 39 graders feber. Och idag har han haft över 38 graders feber. Jag är även fått världens förkylning. Kul att ha ett sjukt barn och att själv vara sjuk på min födelsedag... 

Vi beställde iallafall mat på kvällen. Och åt sedan rester av tårtan som mamma gjorde så det blev en bra födelsedag ändå. 

Mamma kom även över med blommorna som jag fick igår. Födelsedagsfirande nummer 2

Idag var vi hemma och bara myste. På eftermiddagen så promenerade vi hem till mamma och pappa och där fick vi först fika (rulltårta som mamma hade gjort) , sedan god mat. 

Mathias och Tova kom också på kvällen och umgicks. Tova var inte kvar så länge men Mathias åkte hem när vi gick så det var riktigt trevligt. 

Pappa letade fram en gammal leksaks ET som Mathias lekte med när han var liten. Han visade den för Theodore, och Theodore tyckte om den men han tyckte även att den var lite läskig. Födelsedagsfirande nr 1

Idag skulle vi egentligen gå på öppis men Theodore sov när klockan ringde så då stannade vi hemma. 

Jag gjorde iordning tårta och lagade lunch. Erica kom och lunchade och stannade en liten stund. 

Senare på eftermiddagen åkte vi hem till svärföräldrarna för att fira mig. Där fick vi god mat och så åt vi min tårta, med hallonmousse och vit cokladmousse. Det blev god. 

Jag fick fina presenter.