Baby jogger city tour

Äntligen äntligen äntligen, nu har syskonhuset fått in vagnen i lager.

Jag har längtat efter denna vagn hur länge som helst! Nu blir det en ersättare till stokken. Denna kommer vi ha med oss utomlands nästa år då den går som handbagage, vi kommer ha den som shoppingvagn. Smidig och enkel men med hög maxvikt, 22,5 kg! Rymlig sits. Vi beställde en mörkblå. Riktigt fin!

Hund som inte vill äta

Rocky har varit väldigt kräsen den senaste tiden och vi har provat alla möjliga sorter och märken. Han började äta Vom oh hundmat när han var valp. För några månader sedan så vägrade han äta och den maten kan man inte heller ha framme då den inte blir så fräsch om den ligger framme.

Vi har testat alla möjliga sorter och ingen har riktigt varit poppis. Jag vill gärna ge honom något mer mycket kötthalt i. Till slut hittade jag märket Taste of wild på Hemfoder.se. Den äter han! Äntligen känner jag. Kommer vi garanterat köpa flera gånger.

Ni kan se vilket sorts foder han har nu på länken nedan.

http://stylewish.me/link/click/145106

Jobbar för fullt

I helgen har jag jobbat. Igår var jag ledig och idag jobbar jag igen. Nu jobbar jag till torsdag men sedan är jag ledig fre-söndag. Det känns bra iallafall.

Nästa vecka börjar Christoffer jobba igen. Det krockar lite med mitt schema men jag tror att vi har ordnat det ganska bra. Sedan får vi se hur mycket jobb det blir i oktober.

Theodore har inte fått dagisplats förrän 11 november så vi får försöka pussla ihop jobb, jobb, barn och hund så bra det går nu i oktober. Kommer säkert gå bättre än vad jag tror.

Igår när jag var ledig så var vi till Avesta och handlade lite på Willys. Efter det åkte vi en snabbis till hundrastgården och på kvällen mötte vi upp mamma och pappa och så gick vi tillsammans med dem hem och åt mat och umgicks.