Marknad

Igår gick vi på marknaden här i Norberg. Vi köpte en hel del. Strumpor till Theodore, godis, en borste för hundhår, hundgodis, det goda brödet, en målarbok till Theodore, bollar och annat smått och gott. 


Theodore fick en ballong av min gammelmoster och även en fin stor traktor. 

Av mamma fick han en brandbil. 

Jag hade tagit med mig pengar som han fick för att han skulle få handla för dem själv men det behövdes inte igår. 

Idag ska vi på marknaden en stund igen och sedan efter lunch ska vi åka till Falun på kalas! 

Långpromenad

I torsdags gick vi en långpromenad och jag hällde nig vatten över huvudet för jag hade ingen som helat energi egentligen men det var så fint väder så då passade vi på. 


Efter promenaden så avslutade vi med lekparken. 


Igår så fick vi besök av Theodores farfar. Jag passade på att plugga så jag skrev klart tentan igår. Men jag ska kolla igenom den i helgen och skicka in den på måndag. 


På kvällen åkte vi hem till mamma och pappa och umgicks eftersom min gammelmoster hade kommit. Vi åt jättegod vietnamesisk mat. 

Har dock inte tagit några bilder på maten (tyvärr). 

Idag ska vi gå på Norbergs marknad! Hela helgen är fullspäckad med roliga aktiviteter så Theodore kommer nog vara helt slut när helgen är slut. 

Otty mat

Glömde att skriva en riktigt gullig sak som hände i morse. Jag stod i köket och gjorde frukost. När jag sedan kommer in i vardagsrummet så ser jag Theodore tömma sin låtsaskastrull och så säger han: 

Otty mat. Rocky slickade lite på en leksakstomat men verkade inte helt övertygad. Jag svarar till Theodore: ger du Rocky mat? Vad snällt! 

Rocky ligger på soffkanten och ser inte så imponerad ut av gourmetmaten som 2 åringen hade serverat.