Ett till år har nått sitt slut

År 2017 har varit ett år som mest har varit bra. Det har hänt otroligt mycket saker. 
 
I januari så hittade jag äntligen den utbildningen jag ville läsa. Den kändes helt rätt för mig. Jag läste till en kurs för att kunna ansöka till den utbildningen, tillbaka till skolbänken. 
 
I februari fyllde Theodore 2 år! Vår stora kille. Jag gjorde ett prov samt intervju till utbildningen jag ville gå. I februari fick vi även en riktig överraskning! Ett plus på stickan blev det och såklart bestämde vi oss för att behålla. 
 
I slutet på februari fick jag veta att jag blivit antagen till utbildningen, i mars började jag i skolan på riktigt igen. Det kändes helt underbart! 
 
I april var jag som VIP bloggare på alternativa barnmässan och tog med mig Victoria dit. Vi var mycket ute och lekte med theodore i lekparken och hade det mysigt. Jag hämtade ut alla babyboxar, började renovera en syskonavagn osv. Det blev även ett besök på Norbergs marknad som det brukar bli varje år. 
 
I maj så började jag odla ärtor på balkongen, vi köpte nya resväskor och började på rikitgt förbereda oss för Theodores första utomlandsresa. Vi började även kolla på hus på ''riktigt'' och inte bara slötitta. Det blev något fikabesök på älskade Elsa Anderssons konditori som äntligen öppnade portarna igen. Vi gick även in i ''säkra perioden'' med bebisen i magen och fick även se denna lilla varelse för första gången på KUB. Allt såg bra ut med lilla ärtan och vi gick ut offentligt med graviditeten. 
 
I juni så köpte vi en syskonskötväska som Christoffer fick välja och den var riktigt bra samt hade bra kvalite. Det blev en skiphop duo double. Vi provade och diskuterade syskonvagnar hit och dit. provade Donkey duo och insåg att Theodore inte kunde använda den då han redan vägde 17 kg. Vi letade och letade och köpte tillslut en Babyjogger city select. Vi sålde även den vagnen jag renoverade. City select var den enda vagnen som var smidig och nätt och som samtidigt har en hög maxvikt. I juni renoverade vi även köket lite mer, målade luckor och bytte bänksivor. Vi var även på namngivning på mitt älskade kusinbarns namngivningsfest. Vi badade och solade hemma hos svärföräldrarna och mina föräldrar. Vi fick se vårt minsta mirakel på RUL och allt såg bra ut men bebisen ville inte visa kön. Bebisen var normalstor efter vecka. 
 
I juli så åkte vi till Mallorca, Theodores första resa. Hela släkten åkte med från mammas sida. Det var riktigt mysigt och mamma fyllde även 50 år så det blev ett riktigt firande. Under vår resa så var det tre som fyllde år i släkten och vi firade även vår tredje bröllopsdag där. I slutet av resan mådde jag inte alls bra. Var yr och kände mig konstig. När vi kom hem så var jag på besök hos barnmorskan och det visade sig att mitt järnvärde hade störtdykt. Jag kämpade på trots lågt järnvärde och var en sväng till Hedemora med svägerskan och Theodore för att plocka jordgubbar. 
 
I augusti överraskade jag mamma och pappa med att måla om i deras hall. Jag bytte ut min Michael kors plånbok mot en ny Michael Kors plånbok som var mycket mindre och som jag alltid kan ha med mig i fickan. Det blev besök på Leos lekland. Vi hade besök av mina härliga kusiner, besökte även Yoump i västerås för första gången vilket fick bra betyg. Sedan gjorde jag även mina livs första bröllopstårtor som uppskattades riktigt mycket av brudparet. Min mans kusin gifte sig. Det var ett enkelt men mysigt och härligt bröllop. 
 
I september blev det besök på Yoump igen samt Leos lekland med Christoffer och hans syster och Theodore. Vi åkte till Wirsbo herrgård till spa sviten med mamma, pappa, Mathias och Ida för att ge mamma hennes present från oss. Bubbelbad, lite plockmat, god dricka och bastu. Det var otroligt mysigt. Vi köpte även en bok till Theodore som handlade om att han skulle bli storebror. jag gjorde en tårta till mammas jobb och så bakade jag bullar. Jag gick ut i skogen med mamma och plockade massvis med svamp och lekte med Theodore i vattenpölarna. 
 
Oktober var en hektisk månad. ÄNTLIGEN vann vi budgivningen på ett hus som vi tyckte om. Det blev lite stressigt att packa bb väskan, lägga ut lägenheten för försäljning och börja flyttpacka samt fixa det sista i lägenheten innan den skulle säljas. Vi skrev på papper på huset och sedan i slutet av oktober fick vi vår lägenhet såld. 
 
I novemer hade jag extrema förvärkar så som jag haft sedan vecka 30 i graviditeten. Många kontroller under oktober - november pga att bebisen var för stor för sin ålder. Den sista tillväxtkontrollen var den 8 november. Då berättade jag hur ont jag haft och så kollade läkaren upp mig och det slutade med att vi fick kejsarsnittet framflyttat en vecka. Vi sov över i Västerås en natt. Den 9 november kom vår lilla PRINSESSA. Det var en liten flicka som gömt sig där inne hela tiden. Jag kommer skriva mer om min förlossningsberättelse sen. Efter ca tre veckor så flyttade vi till huset. 
 
I december hjälpte vår farbror oss att göra om öppingen till Theodores rum. Det var först ett valv men nu är det en dörr där. Vi firade jul med släkten i vårt egna hus. December avslutades sorgset men nu bickar vi framåt och hoppas på att få ett bra 2018. 
 
 
 
 

Lämna en gullig kommentar?: