Recension i samarbete med Baby to be Oops Easy Meal

Som ni redan vet så har jag blivit samarbetspartner till Baby to be, deras ansikte utåt.

Theodore har nu fått testa några av deras produkter ett tag nu och han fullkomligt älskar dem!

Theodore har varit och är fortfarande mycket kinkig med maten, men nu har vi testat en speciell tallrik med gaffel och sked från Oops, som han älskar! Oops- Easy meal heter det setet. Tallriken är färgglad med en fin björn på, samt är indelad i 3 olika fack, vilket är guld värt för Theodore, då han gärna har all mat separat så att han ser vad han ska äta för något. Han gillar INTE när jag blandar ihop allt i en och samma skål. Så istället för att ta 3 olika skålar så finns alla fack på en och samma tallrik, hur smidigt är inte det?

Tillverkarna har även tänkt till en extra gång när gaffel och en sked ingår i förpackningen, då så småbarn sällan använder kniv.

Tallriken och besticken går även att diska i diskmaskin. Vi har diskat dem minst 10 gånger och dem är fortfarande i mycket fint skick. En stor favorit här hemma för både barn och mamma och vi måste verkligen införskaffa fler av denna modell!

Nu har du, som Baby to be medlem även chansen att köpa detta set i shopen med 20% rabatt! Hur bra är inte det? Om du inte är medlem så kan du registrera dig här. Det kostar inget och det är en underbar mötesplats för föräldrar. 

 
 

Lämna en gullig kommentar?: