Så glad!

I fredags hade vi en privat visning av lägenheten. Igår sa dem att dem ville köpa lägenheten! Så glad! Nu är ännu ett steg uppnått och allt bara faller på plats. Känns oroligt skönt! 

Vi fick även så mycket pengar som vi ville ha. 

Igår var vi i Fagersta och umgicks med svägerskan och sedan svärföräldrarna. 

Idag ska vi även till Fagersta för att byta till vinterdäck. 

Jag har även haft oroligt jobbbiga förvörkar igen så nu hoppas vi på att förlossningen ska komma igång också så att jag slipper gå och ha ont. 

Besök av mormor

Idag kom mormor på besök. Hon var hör en liten stund, lekte med Theodore och pratade lite. Hon kom även med jättegod mat! Älskar verkligen vietnamesisk mat. Är nog den godaste maten! 

Efter att hon varit här så gick vi till leksaksaffären med Theodore eftersom han fått en egen hundring att handla för av hans gammelmormor. 

Det blev 2 träbilar och även pengar över.

Efter leksaksaffären så var vi till Ica och storhandlade. 

Sedan har jag plockat lite här hemma. På kvällen kom Ida på besök och umgicks. Känns bra att prata av sig lite om allt och inget. 

Vi fikade med den NYA magnumglassen! Den var riktigt god faktiskt, så den kommer vi köpa fler gånger. Theodore tyckte också om den. 

Jag är alldeles spänd inför i morgon! Då kommer barnmorskan ringa och ge mig besked. Får se vad dem i Västerås beslutar om. Spännande och nervöst! 

(null)

Dagens barnmorskebesök

Idag var Theodore på förskolan och då passade vi på att packa lite mer inför flytten. 

På besöket hos barnmorskan på eftermiddagen så hade magmåttet växt rejält! Det låg på 37 cm och jag är o vecka 35+3. För två veckor sedan låg det på 33, så barnmorskan ska ringa specialist mottagningen i Västerås på fredag och prata med dem hur vi ska göra. Om snittet kanske måste göras tidigare. 

Blodtrycket låg bra och mitt blodsocker också. Järnvärdet hade gått upp från 109 till 116 så det var också en rejäl förändring.

Allt annat såg alltså bra ut. På fredag får jag kanske veta mer om hur allt blir.

Jobbigt att gå ovetande.