Utelek och gymnastik

Igår var vi ute och lekte i lekparken och på kvällen blev det gymnastik. 


Man märker tydligt på Theodore att han inte tycker det är lika roligt med gymnastik när det är mycket folk där. Igår var det extremt mycket folk och man märkte på honom att han inte visste hur han skulle bete sig, att han blev lite stressad. 

Men jag frågade om han ville ha äpple så då satte han sig i mitt knä och åt äpple en stund så blev han lite lugnare av det. 

Igår kväll hade jag även riktigt onda förvärkar igen... 

Nu på morgonen har jag också haft onda förvärkar. Skulle inte förvåna mig om barnet vill komma ut tidigare denna gång, men vi får väl se. 

Vecka 32 (31+2)

Gick in i vecka 32 i graviditeten i söndags. Idag är det 60 dagar kvar till beräknat förlossningsdatum men jag kommer få tidigare datum pga planerat kejsarsnitt denna gång. 


Om en vecka ska vi till Västerås för tillväxtultraljud och samtal om snitt. Så då vet jag förmodligen vilket datum vi blir föräldrar för andra gången. Om inte förlossningen skulle starta tidigare i och för sig. Det vet man aldrig. 

Vi kommer såklart vara nyfikna på könet även då, men vi får helt enkelt se om det ens går att se då, eftersom vi gett upp då bebisen är så pryd av sig och inte vill visa något alls. 

Magen är iallafall 2 cm mindre än vad den var med Theodore, så det blir en lite mindre bebis denna gång (om den nu inte skulle växa till sig). 


Fagersta

Igår var vi till Fagersta, till Theodores gammelfarmor och gammelfarfar och åt lunch. Där fick vi även träffa hans faster och farfar. 


Efter det handlade vi lite på pickaboo, och sedan åkte vi hem till hans farmor och farfar. Hela dagen gick åt att umgås med nära och kära.