CT på torsdag

Nu döper jag om inläggen för annars kommer det bli för många delar av historien eftersom vi blir kvar ett tag.

Dezibelle skulle egentligen få CT röntgen av hjärtat idag men det blev flyttat till torsdag istället. Idag så fick vi permission så nu får bi göra vad vi vill och sova med henne pä Ronald mcdonald huset men vara på 1-2 undersökningar på sjukhuset varje dag. 

Får se hur det blir på torsdag igen sen om bi blir inlagda igen då hon ska sövas inför CT så att det blir så bra bilder som möjligt. 

I morgon kör svärföräldrarna hit Theodore, så snällt gjort! Så att vi kan vara tillsammans här hela familjen!  (null)

(null)

(null)

Jobbig historia del 4

Hon orkade amma så jag ammade henne direkt jah kom, gav henne så mycket närhet jag kunde. Hon var såklart jättetrött efrer alla mediciner osv. 

Läget såg bra och stabilt ut och vi blev snabbt flyttade till hjärtavdelningen. Då till en fyrsal de vi inte får sova hos henne så ännu en sak som blev jobbig. 

Vi var ändå hos henne så länge vi orkade, men efter att ha varit vakna 1,5 dygn så lade vi oss ganska tidigt ändå. 

Vi fick rum på Ronald mcdonald huset precis bakom barnhuset. Dem ringde oss en gång för att hon blev jätteledsen så fick komma dit och amma men sedan så ringde dem inte på hela natten, hon var nöjd och sov. Så skönt att veta! Dem hade gett henne lite puré pch hon var supernöjd över det. 

Jag hade ju försökt ge henne lite smakprover men hon har inte varit så matglad de senaste veckorna men nu vet man ju varför. 

Igår när vi kom in till henne på morognen så såg hon ut som sig själv. Hon hade blivit av med syrgasen och syresätter sig själv bra utan den. Hon var glad och sprallig, precis som vår hon brukar vara. Så skönt att se henne som sitt riktiga jag igen. 

Igår var vi hos henne hela dagen, de tog även bort cvk som hon hade i ljumsken igår efrer att ha tagit massor av blodprover igen. Så det köndes jättebra. Nu får hon smärtstillande och antibiotika via armvecket istället. 

Vi gick ca 21.30 igår kväll efter att hon somnat som en stock. 

Bilder från dag 1 och dag 2 


(null)

(null)

(null)

(null)


Jobbig historia del 3

Helikoptern kom och hämtade henne och det var nog det jobbigaste på hela den här tiden. Att vi fick vinka av henne medan vi blev kvar i Västerås... 

En taxi kom och hämtade oss 1,5 h senare ca. Och den resan tog ca 4,5-4 timmar... 

Dem ringde och uppdaterade oss två gånger, en gång för att berätta att dem var framme och en gång med att berätta att dem skulle sätta igång med operation. 

När vi väl kom fram så fick vi möta henne. Alldeles utslagen, låg och sov. Ett litet rör som gick in i bröstet och pumpade ut resterande vätska från hjärtat. 

Dem hade fått ut hela 1,5 dl vätska från hjärtat. Otroligt mycket för att vara så liten. 

Hon hade syrgas också så att hon kunde syresätta sig bra. 

Dem sa ändå att hon var pigg för att vara sådär sjuk, vår starka tjej!