Jobbig historia del 4

Hon orkade amma så jag ammade henne direkt jah kom, gav henne så mycket närhet jag kunde. Hon var såklart jättetrött efrer alla mediciner osv. 

Läget såg bra och stabilt ut och vi blev snabbt flyttade till hjärtavdelningen. Då till en fyrsal de vi inte får sova hos henne så ännu en sak som blev jobbig. 

Vi var ändå hos henne så länge vi orkade, men efter att ha varit vakna 1,5 dygn så lade vi oss ganska tidigt ändå. 

Vi fick rum på Ronald mcdonald huset precis bakom barnhuset. Dem ringde oss en gång för att hon blev jätteledsen så fick komma dit och amma men sedan så ringde dem inte på hela natten, hon var nöjd och sov. Så skönt att veta! Dem hade gett henne lite puré pch hon var supernöjd över det. 

Jag hade ju försökt ge henne lite smakprover men hon har inte varit så matglad de senaste veckorna men nu vet man ju varför. 

Igår när vi kom in till henne på morognen så såg hon ut som sig själv. Hon hade blivit av med syrgasen och syresätter sig själv bra utan den. Hon var glad och sprallig, precis som vår hon brukar vara. Så skönt att se henne som sitt riktiga jag igen. 

Igår var vi hos henne hela dagen, de tog även bort cvk som hon hade i ljumsken igår efrer att ha tagit massor av blodprover igen. Så det köndes jättebra. Nu får hon smärtstillande och antibiotika via armvecket istället. 

Vi gick ca 21.30 igår kväll efter att hon somnat som en stock. 

Bilder från dag 1 och dag 2 


(null)

(null)

(null)

(null)


Lämna en gullig kommentar?: