4 år sedan idag...

Jag kan inte förstå att vår äldsta blir 4 hela år idag! 4 år sedan vi bodde i Eskilstuna, 4 år sedan vi blev föräldrar för första gången men också 4 år sedan jag gjorde illa mig så pass mycket att jag blev livrädd för att skaffa fler barn. 

Förlossningen med Theodore var smärtsam och långdragen. Jag krystade och han åkte lite ut, sen in igen, lite ut, sen in igen... 

Det slutade med att dem satte mig i sittställning och höjde värkatimulerande och ut flög han... och det gjorde att jag var tvungen att göra en omfattande operation. 

Det var så otroligt svårt att känna något på den förlossningen och jag har fortfarande dåligt samvete över det. Dåligt samvete över att jag inte direkt kände glädjen när han kom upp på bröstet. 

Självklart var jag glad efteråt och jag älskar honom mer än några ord kan beskriva, men jag måste även gå ut med vad som hände, vad som kan hända och att förlossningsskador är vanligare än man tror. Ingen är ensam. 

Theodore är älskad från första stund. Jag hade så ont så jag kunde helt enkelt inte känna den där glädjen. 

Om jag ska vara ärlig så är jag / var jag avundsjuk på alla som skriver att "dem kände glädje" och "kärlek vid första ögonkastet" för det är långt ifrån alla som får känna det. 

Dagarna efter förlossningen på BB var också jävliga. Hade sååå ont! Åt massor av tabletter så jag kände som om jag var i en liten bubbla. Jag nådde smärt topparna innan jag ens fick mer smärtstillande och blev förlöjligad av en barnmorska när jag beskrev hur ont jag hade...  nej det är en upplevelse jag inte önskar någon! 

Theodore är världens goaste, social, busig, charmig. Ja allt! Och vi älskar honom sååå mycket fast hans trots gör oss gråhåriga i förtid. 

Han har utvecklats så otroligt mycket och bara det senaste året har ordförrådet växt något enormt! Han är en riktig pratkvarn och han har ord för allt.

Han älskar musik, att dansa och att sjunga. Han älskar att bygga med lego, pussel och duplo osv. 

Bilar är det bästa han vet!

Det bästa jag vet är när han säger "jag älskar dig" och när vi myser om kvällarna, hans huvud på min arm. Den känslan går inte att slå! 

Grattis vår lilla 4 åring! Mamma och pappa älskar dig otroligt myxket! 

(null)


Lämna en gullig kommentar?: